Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ευήκοον»: Πρωτοποριακή επέμβαση σε νήπιο 23 μηνών με το μικρότερο οστεοσυγκρατούμενο ακουστικό βοήθημα στον κόσμο

Πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο των Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εφαρμόστηκε σε νήπιο 23 μηνών, το μικρότερο οστεοσυγκρατούμενο ακουστικό βοήθημα στον κόσμο, χαρίζοντάς του τη δυνατότητα πλήρους ανάπτυξης της αίσθησης της ακοής! Μια ατρησία καθιστούσε αδύνατη την χρήση παραδοσιακού ακουστικού βαρηκοΐας. Πλέον με τα βοηθήματα οστικής αγκύρωσης, όπως το Ponto 4 του οίκου Oticon Medical, υπάρχει λύση για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Πρόκειται για μια ελπιδοφόρα εξέλιξη, καθώς σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων ακοής. Η εταιρεία «ευήκοον» εξελίσσει συνεχώς τα προϊόντα της δίνοντας λύσεις σε προβλήματα που μέχρι χτες φαινόταν άλυτα.

Επισκεφθείτε το κατάστημα της εταιρείας στη Βέροια, όπου θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο, εξειδικευμένο στη Βιοϊατρική Τεχνολογία και άριστα εκπαιδευμένο για κάθε συμβουλή στα βοηθήματα ακοής. Η Ευήκοον είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των κορυφαίων κατασκευαστών ακουστικών βαρηκοΐας Oticon και GN ReSound Δανίας, καθώς και των κοχλιακών εμφυτευμάτων Oticon Medical.

Επίσης μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για μια δωρεάν δοκιμή των πιο εξελιγμένων βοηθημάτων, προσαρμοσμένα να δώσουν λύση ειδικά στο δικό σας ζήτημα.

Ευήκοον
Βενιζέλου 39 Βέροια
23310 74625



2 σχόλια:

  1. Υπάρχει η δυνατότητα δόσεων στην τιμή των ακουστικων ? Εννοείται αφού δώσουμε τ μισά μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα σας.
    Υπάρχει η δυνατότητα εώς δέκα άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας.
    Με εκτίμηση Ευήκοον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ