Quantcast

http://picasion.com/

Η Εύα Καϊλή εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Επιτυχία αποτελεί η εκλογή της Εύας Καϊλή στη θέση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια του Στρασβούργου, με το χρίσμα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών. Η Ισπανίδα Πρόεδρός της και οι Ευρωβουλευτές της ομάδας της αποφάσισαν να στηρίξουν την Ελληνίδα συνάδελφο τους, χωρίς να πληροί η Ελληνική αντιπροσωπεία των μόλις 2 (δύο) Ευρωβουλευτών τις προϋποθέσεις. 

Η Ευρωβουλευτής, με καταγωγή από την Ημαθία, έλαβε 454 ψήφους και ήρθε πέμπτη, πετυχαίνοντας να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο και ξεπερνώντας ήδη εκλεγμένους αντιπροέδρους από την προηγούμενη θητεία σε μια αναπάντεχη ανατροπή. 

Η Εύα Καϊλή δήλωσε σχετικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου από όλες τις χώρες της ΕΕ και από τις περισσότερες παρατάξεις για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να τους εκπροσωπήσω από τη θέση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και για τη χώρα μου την Ελλάδα, και θα εργαστώ ακόμα περισσότερο για να αντεπεξέλθω».

12 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στο κορίτσι για την τεράστια επιτυχία της. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιο κοριτσι! Πολυ ωραιο κοριτσι...

      Διαγραφή
    2. Τι κορίτσι ρε παιδιά; Περπατάει στα 44....

      Διαγραφή
  2. Γεια σου ρε Εύα με τις επιτυχίες σου. Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 36.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΖΩΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα σχολια που ευχονται καλη αρχη στο απολυτο τιποτα μας δειχνει για τι λαο μιλαμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δώσε μου ένα ΚΑΤΙ καλό δικό σου,για να αντιληφθω αν όντως είναι το απόλυτο τίποτα?

      Διαγραφή
  5. Πέρα από την ομορφιά ΤΙΠΟΤΑ. Και ρωτώ εάν ήταν πανάσχημη και 130 κιλά θα ήταν ευρωβουλευτής; Αι σιχτίρ πια, Νεοέλληνα υποκριτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ομορφια ηταν ειναι και θα ειναι παντα μεσα στο ολο παιχνιδι της ζωης ( οικονομιας, πολιτικης, τεχνης, ψυχαγωγιας, αθλητισμου...κτλ). απολυτα φυσικο γιατι ειμαστε ...ανθρωποι και οχι μηχανες ή ζωα!

      Διαγραφή
    2. Δώσε μας κάτι για αρχή,αν όχι αυτή ποια; Ας πούμε κάτι σαν τον Τζόνσον τον εγγλεζο,την Μέρκελ τιιιιιι? Αλλά πριν μας σιχτηρισεις εμάς τους νεοέλληνες κατά τα λεγόμενά σου κάνε την κριτική σου και μάθε την λέξη μισογύνης,θα βελτιωθείς σαν άνθρωπος!

      Διαγραφή
  6. Σωθηκαμε...η Δεξια του ΚΙΝΑΛ συμπαραστατισα του Λοβερδου και του Βενιζελου με θεσεις ΕΛΚ ολο προοδρο θα υπερασπιζεται φυσικα για τον εαυτο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Ευα έφαγες πάλι ελέω Ανδρουλάκη...
      Κι ας ήσουν όπως πολλοί βέβαια με τον Λοβέρδο κι άλλοι τόσοι φυσικά πολύ λιγότεροι με τον εθνοπροδότη ΑμεΑ τουλάχιστον την 1η Κυριακή...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ