Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (24/1 - 30/1)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η σύνοδος Ήλιου με Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο επαναφέρει καταστάσεις του παρελθόντος! Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο, φέρνουν μπερδέματα στις επικοινωνίες (ιδιαίτερα για ζητήματα συλλογικά – κοινωνικά) δίνοντας όμως να ξεκαθαρίσουμε και το κουβάρι των παρεξηγήσεων του παρελθόντος! Ζητήματα που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη στο παρελθόν, έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και προκαλούνται παρεξηγήσεις αλλά και εγωιστικές διαθέσεις στην έκφραση απόψεων! Το διαδίκτυο μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα αλλά και οι τεχνολογικές συσκευές τις βλάβες τους. Δεν παύει όμως αυτή την ημέρα να υπάρχει και αυτή η τολμηρή και απρόβλεπτη διάθεση για επικοινωνία και επαφή με το παρελθόν και αρκετοί θα ακούσουν το τηλέφωνό τους εντελώς ξαφνικά να χτυπάει από κάποιο άτομο που είχαν να ακούσουν ή να δουν καιρό! Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από την σύνοδο Ήλιου – Ανάδρομου Ερμή είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου! Θετικά μηνύματα, ειδήσεις και επικοινωνίες θα έχουν οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και ξεκινά μία δραστήρια και μαχητική περίοδος για τα επαγγελματικά σου, όπου θα ενδυναμωθείς βάζοντας μπροστά στόχους και σχέδια για το μέλλον σου! Ο Ερμής περνά ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα κληθείς να κουβεντιάσεις και πάλι κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις των επαγγελματικών. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή φορά και μπορείς να ελιχθείς καλύτερα στις προκλήσεις της εποχής και να νιώσεις πιο ικανοποιημένος. Μεγαλύτερη προσοχή στο τέλος της εβδομάδας με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού όπου οι συνθήκες των οικονομικών σου θα είναι ευάλωτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αρχίζεις και κατασταλάζεις για το τι θες για την πορεία και το μέλλον σου και αντιμετωπίζεις με περισσότερη ωριμότητα και σοβαρότητα ζητήματα που αφορούν την σχέση σου, μέλλον της ή την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής !

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου μπορεί οι εξελίξεις να είναι αργές, σταδιακά όμως θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη (κυβερνήτης του ζωδίου σου) επιστρέφει σε ορθή φορά και σταδιακά αρχίζεις να ανακτάς την αυτοπεποίθησής σου ενώ και οι εξελίξεις που αφορούν τα αισθηματικά σου είναι αρκετά πιο ικανοποιητικές. Ο Άρης από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να βάλεις μπροστά νέα σχέδια, νέες προοπτικές, είσαι αρκετά πιο τολμηρός και δραστήριος σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τις γνωριμίες, τα νέα ανοίγματα. Επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται! Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, προκύπτουν αλλαγές και αναταραχές για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε επιτέλους ο καιρός να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου και να δεις πιο καθαρά κάποια ζητήματα της αισθηματικής σου ζωή! Πλέον ξέρεις τι αξίζεις, τι θέλεις, έχεις φιλοσοφήσει περισσότερο ζητήματα του έρωτα και έρχεσαι και σε κάποιες επικοινωνίες με το παρελθόν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δεν το βάζεις κάτω απεναντίας είσαι αισιόδοξος, δυναμικός και βάζεις πλώρη για τα μεγαλόπνοα σχέδια σου! Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές. Τα οικονομικά σου μπαίνουν σε καλύτερο στάδιο!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής συνεχίζει να κινείται φαινομενικά ανάδρομος, αυτή την φορά από το ζώδιο του Αιγόκερω, προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου αλλά και αναποδιές σε θέματα λογαριασμών και χρεωστικών υπολοίπων! Θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου αφού η Αφροδίτη πλέον σε ορθή φορά από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να έρθουν και χρήματα στα χέρια σου! Προσπάθησε να αποφύγεις τους εκνευρισμούς και τις εντάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή γεμίζει σασπένς, δράση, πάθος και ερωτισμό … Οι μέρες που ακολουθούν εξάπτουν την φαντασία σου, τον ερωτισμό σου και ζεις με ένταση όλα τα συναισθήματά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ο Δίας από τους Ιχθείς προσφέρει νέες προοπτικές τις οποίες θα αξιοποιήσεις πολύ καλύτερα καθώς ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή φορά από τις 4/2. Τα οικονομικά αγχώνουν, αλλά θα μπορέσεις να διαχειριστείς τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, μετά την επεισοδιακή Πανσέληνο στο ζώδιο σου το κλίμα αρχίζει να αποφορτίζεται και εσύ βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά τον Αιγόκερω, ενώ στο ίδιο ζώδιο εισέρχεται και ο Άρης , επομένως το επόμενο διάστημα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και έχεις εξελίξεις που σε χαροποιούν! Επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σου, είναι φανερό ότι ευνοούνται! Τα οικονομικά είναι άστατα και τα ξαφνικά έξοδα δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έφτασε η στιγμή να βάλεις νερό στο κρασί σου, να ηρεμήσει το κλίμα, να κουβεντιάσεις ζητήματα που μεσολάβησαν στα αισθηματικά και να βρεις λύσεις! Οι επόμενες μέρες φαίνεται ότι εκπληρώνουν ερωτικές επιθυμίες του παρελθόντος σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τώρα είναι ο καιρός να λύσεις παρεξηγήσεις σε συνεργασίες σου και να αρχίζεις να κάνεις αλλαγές στα επαγγελματικά! Τα οικονομικά είναι σε αστάθεια και σε αγχώνουν!

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου είναι απαιτητικό, τόσο για θέματα εργασία, όσο και για υποθέσεις που αφορούν την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, φαίνεται ότι φέρνουν μεγάλες εξελίξεις που αλλάζουν τον ρυθμό της ζωής σου! Αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο για σένα, επιμελήσου θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ στο τέλος της εβδομάδας να αναμένεις κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις και σε θέματα σχέσεων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας είναι πάντα ανατρεπτικός και αυτή την εβδομάδα σου αποδεικνύει ότι μπορεί να αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σου και να φέρει γεγονότα διαφορετικά από ότι περίμενες ή υπολόγιζες! Έρωτας αντάρτης λοιπόν εισβάλει στην ζωή σου, όμως η σταθερότητα είναι ανέφικτη στην παρούσα φάση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να μεγαλουργήσεις αρκεί να παραμείνεις επικεντρωμένος στον στόχο σου κάνοντας καλή οργάνωση στις υποχρεώσεις σου ! Στα οικονομικά σου οι συνθήκες για την ώρα είναι ασταθείς!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, έφτασε η στιγμή να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα θέλω σου, τα δημιουργικά σου σχέδια, τις επιθυμίες σου και όλα αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σε ενεργοποιούν να περάσεις καλά μετά από πάρα πολύ καιρό και φαίνεται ότι το απολαμβάνεις! Κάποιες ανακατατάξεις στα επαγγελματικά θα σε φορτίσουν με στρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου οι μέρες φέρνουν εντυπωσιακές εξελίξεις και μεγάλα γεγονότα που σε συναρπάζουν και σε βγάζουν από την ρουτίνα. Μία ερωτική επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου υπάρχει αποσυντονισμός εξαιτίας αλλαγών που προκύπτουν τώρα! Στα οικονομικά σου προσοχή σε έξοδα!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, το κλίμα αποφορτίζεται γύρω σου και πλέον μπορείς να βρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες αλλά να νιώσεις και καλύτερα με τον ίδιο σου τον εαυτό! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, στρέφουν το ενδιαφέρον σου στις πολύ προσωπικές, συναισθηματικές και οικογενειακές σου υποθέσεις. Μπορείς να λύσεις προβλήματα ή και να κουβεντιάσεις ζητήματα τα οποία αφορούν το παρελθόν! Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά θα σε θορυβήσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου επανέρχεται το ζεστό κλίμα της συντροφικότητας, της οικειότητας και υπάρχει αναθέρμανση, προσοχή όμως στις γκρίνιες και στα παράπονά σου για ζητήματα που έχουν λήξει και δεν πρέπει πλέον να τα σκέφτεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις βήματα που θα βοηθήσουν στην σταθεροποίηση και στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Στα οικονομικά δείξε προσοχή στα έξοδά σου γιατί θα λειτουργήσεις επιπόλαια!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Ώρα για δυναμικές πρωτοβουλίες αγαπητέ μου Σκορπιέ! Η εβδομάδα είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, συναντήσεις ενώ σου δίνεται και η ευκαιρία να επιλύσεις καταστάσεις που μεσολάβησαν σε παρελθόντα χρόνο! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σε βοηθά να ενεργοποιηθείς και να έχεις τα νέα που περιμένεις. Λίγο παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις, στο όχημα και στις υπογραφές σου! Κάποιες ανατροπές σε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου για σένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαήμερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου το κλίμα γλυκαίνει, αναγνωρίζεις κάποια σφάλματα του παρελθόν και τώρα μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου τα οποία και θα βρουν την πλήρη ανταπόκριση! Μην επενδύεις πολλά σε μία νέα σχέση, αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου κανείς δεν μπορεί να σου σταθεί εμπόδιο, αρκεί να λειτουργείς με προσοχή αλλά και με σχέδιο! Στα οικονομικά σου δίνονται ευκαιρίες που σου προσφέρουν ανάσα!

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη έφτασε η στιγμή να διαχειριστείς και να κλείσεις ανοιχτά κεφάλαια του παρελθόντος, είτε αυτό αφορά τα οικονομικά σου, είτε τα αισθηματικά σου! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σε βοηθά να βρεις και πάλι τις ισορροπίες σου, να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες! Προσπάθησε αυτή την εβδομάδα να μην είσαι ακραίος και εκκεντρικός στις απόψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα μπορέσει να αποκατασταθεί το κλίμα και να δημιουργηθεί μία πιο αρμονική ατμόσφαιρα, έστω και αν κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος δεν έχουν ξεπεραστεί στο 100%

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορεί να μην προκύπτουν τα μεγάλα γεγονότα αλλά έχεις τις ευκαιρίες εκείνες να βάλεις σε μία τάξη και σειρά τις εκκρεμότητές σου αλλά και να διαχειριστείς πιο ευέλικτα και τα οικονομικά σου!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, βρίσκεις και πάλι τους ρυθμούς σου και μπαίνεις σε μία δυναμική εβδομάδα που επιτέλους έχουμε θετικές εξελίξεις που σε ικανοποιούν! Η πολυαστρία στο ζώδιο σου , ο Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σε κάνουν μαχητή και κατακτητή στις επιθυμίες σου ενώ έχεις και εξελίξεις που αφορούν παρελθοντικά ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα! Τα οικονομικά είναι ευάλωτα και προσπάθησε να αποφύγεις τις αποφάσεις της τελευταίας στιγμής!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου ζεις μεγάλες στιγμές και απολαμβάνεις όλα αυτά που περίμενες εδώ και καιρό να συμβούν! Ένα άτομο από το παρελθόν σε ξαφνιάζει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι ο καιρός να βάλεις μπροστά τα δημιουργικά σου σχέδια , κάνοντας μικρές αλλά και αργές κινήσεις, φροντίζοντας για υπογραφές και συμφωνητικά για μετά τις 4/2. Στα οικονομικά σου παίρνεις μία σημαντική ανάσα!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, από αυτή την εβδομάδα αρχίζεις σταδιακά και λύνεις προβλήματα και ανησυχίες σου, προχωρούν επιτυχώς τα επαγγελματικά σου σχέδια και αναλογίζεσαι ζητήματα του παρελθόντος που έμειναν στην μέση! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σου επιβάλει να κλείσεις ανοιχτούς κύκλους του χτες. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σου με τον Ουρανό από τον Ταύρο, σε κάνει ιδιαίτερα εκκεντρικό και τολμηρό σε αλλαγές ζωής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου βράζεις στο ζουμί σου, μετανιώνεις για λάθη του χτες ή ζεις έναν κρυφό έρωτα! Είναι ιδανικό διάστημα για να ζητήσεις συγχώρεση για ένα λάθος του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αρχίζει και υπάρχει ροή και παίρνεις μία σημαντική ανάσα! Στα οικονομικά σου δίνονται ευκαιρίες για την τόνωση του εισοδήματός σου!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, τώρα είναι η στιγμή να κυνηγήσεις τα όνειρα σου και να βρεις και πάλι την σπιρτάδα του ενθουσιασμού και της δημιουργικότητας. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας κινείται στο ζώδιο σου και είσαι ευνοημένος από τις συνθήκες. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω Ερμής (ανάδρομος), η Αφροδίτη (πλέον σε ορθή φορά) και ο Άρης, σε κάνει αγαπητό, δημοφιλή και περιζήτητο στον κοινωνικό σου κύκλο ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες νέων γνωριμιών που έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν! Ξαφνικές ειδήσεις, επικοινωνίες και μηνύματα, έχουν κάτι σημαντικό να σου προσφέρουν !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκπληρώνονται όνειρα, επιθυμίες και σχέδια … Συζητάς με έρωτα του παρελθόντος ή πέφτουν τώρα στο τραπέζι των συζητήσεων ανοιχτές υποθέσεις του χτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου δέχεσαι υποστήριξη, έχεις τους συμμάχους σου και η τύχη είναι στο πλευρό σου και σου δίνει την ώθηση για την εκπλήρωση των σχεδίων σου! Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ