Από την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας ανακοινώθηκε ότι αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας θα τελεστεί, όπως κάθε Τρίτη, ο Αρχιερατικός Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος. Με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου καθώς και το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά που αποθησαυρίζονται στην Ιερά Μονή της Παναγίας Δοβρά.
Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Βέροιας η είδηση του θανάτου του Δικηγόρου Νίκου Σαββίδη, που έφυγε από την ζωή το βράδυ της
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Ανακοινώθηκαν οι 400+1 της ΕΛ.ΑΣ. Στη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου της προχώρησε το κόμμα
-
Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παλιά εθνική οδό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
-
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία, με το κυβερνών κόμμα να κινείται
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών
-
Όλα τα ονόματα του νέου Δ.Σ. Μετά την Επικύρωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών του Ιατρικού
-
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του Ευστάθιου Χωραφά - 4ήμερο τον Ιούλιο, 3ήμερο τον Σεπτέμβριο και δυνατός ετήσιος χορός!
-
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουλίου η μεγάλη μουσική εκδήλωση στα Ασώματα Ημαθίας,
-
Συνεπιβάτες συγκράτησαν 61χρονο άνδρα που καθόταν δίπλα και τον τράβηξε ο αέρας




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.