Quantcast

http://picasion.com/

Κανονικά τα σχολεία την Δευτέρα στον δήμο Βέροιας

Πολλά είναι τα ερωτήματα των γονέων σχετικά με την λειτουργία των σχολικών μονάδων την Δευτέρα. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν από αύριο και δεδομένου ότι τα σχολεία λειτουργούν με ανοιχτά παράθυρα κατά τη διάρκεια του μαθήματος, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, αρκετές είναι οι περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε Αττική (όπου και ξεκίνησε η επέλεση της κακοκαιρίας «Ελπίδα») και Δυτική Μακεδονία, που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.


Στον δήμο Βέροιας, όπως και στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν την Δευτέρα κανονικά, με το κουδούνι να χτυπάει στην ώρα του. Σε επικοινωνία του veriotis.gr με την Αντιδήμαρχο Παιδείας Συρμούλα Τζήμα, μας ανέφερε ότι έχουν ενημερωθεί οι διευθυντές των σχολικών μονάδων, να μεριμνήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε, ειδικά στα σχολεία στα ορεινά του δήμου, 
να μην παγώσουν οι σωληνώσεις και να φροντίσουν να θερμάνουν εγκαίρως τις αίθουσες, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη λειτουργία τους.

27 σχόλια:

  1. Είστε τρελοί;;; Με τέτοιο κρύο;;;; Είστε τρελοί;; Ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι αρρωστα θα μας ερθουν. Οποτε τι να κανουμε; να μην τα στειλουμε και να μεινουν πισω η να μας ερθουν αρρωστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή αύριο δεν θα ανοίγουν τα παράθυρα για εξαερισμό;η θα τα ανοίγουν με όσο μείον θα έχει έξω;Υπάρχει και το webex .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κλείσουν επειδή χιόνισε στην Αθήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έπρεπε να ανοίξουν μετά τις 9.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια κ.Τζημα.Σας προτείνω να περάσετε το πρώτο δίωρο σαν μαθήτρια σε ένα από τα σχολεία του δήμου μας.Ευκολο να παίρνετε αποφάσεις από τα γραφεία με φουλ θέρμανση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε τα παιδια να πιάνε σχολείο δεν παθαίνουν τίποτα
    Τα Σαββατοκύριακα που γεμίζουν τα χιονοδρομικά γινάτι δεν παθαίνουν τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοεις να τα στειλουμε ντυμενα με τη στολη του σκι στο σχολειο; Πως δεν το σκεφτηκα.

      Διαγραφή
    2. Μήπως γιατί βρίσκονται σε κίνηση ντυμένα χονδρά,ενώ στην τάξη πόσο χονδρά ντυμένα να είναι, και να κάθονται σε ένα θρανίο FIFH ε FIFH. Και μετά λέμε για την Κεραμεως και τις θαυμάστριες της,ε λοιπόν υπάρχουν πολλές έξυπνες χωρίς αιτία.

      Διαγραφή
  8. Με μείον 5 το πρωι;μόνο όταν έχει 10 εκ χιόνι θα πρέπει να κλείνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η κυρία τζημα είναι καθηγήτρια , αλλά έχει χρόνια να μπει σε τάξη! ας μπει αυτή με - 10 αίσθηση στις οχτώ το πρωί να κάνει μάθημα! και για τους πικροχολους έχω να πω πως δεν θα πάθαινε τίποτα ο δήμος αν τα άνοιγε μια ώρα αργοτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τραγικοί. Από το γραφείο όλα ωραία και ζεστά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αισθητη θερμοκρασια θα ειναι -10 το πρωι. Λιγη ντροπη καπου. Για παιδια μιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πας καλά κυρία μου να στείλεις εσυ τα παιδιά σου στο σχολείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αποφάσεις παίρνονται απο τη ζεστη του γραφείου σου με την ζέστη τα καλοριφέρ ανάμενα και όχι πολικό κρύο που όπως τα έκανες ούτε πετρέλαιο δεν θα έχουμε στα Ριζώματα μας ξέχασες τελείως μόνος της εκλογές ήρθες κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι υπεύθυνοι δεν έχουν καθόλου ενσυναίσθηση?Με αισθητή θερμοκρασία -10 και ανοιχτά παράθυρα λόγω του κορονοϊου κρίνουν ότι πρέπει να ανοίξουν;Το κράτος του παραλόγου σε όλα.Τελικα τα παιδιά θέλουν να τα ξεκανουν;Μόνο η εύρυθμη λειτουργία τους ενδιαφέρει και τίποτε άλλο.Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το κράτος ενσυναίσθηση δεν έχει σε τίποτε?Με θερμοκρασία -10 και ανοιχτά παράθυρα λόγω του κορονοϊου κρίνουν ότι δεν θα αρρωστήσουν τα παιδιά;Τελικά θα τα ξεκανουν από τον κορονοϊο ή τον παγετό;Ντροπή σε όλους τους αρμόδιους.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δίνεται η εικόνα της εύρυθμης λειτουργίας.Αισχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χιόνισε στην Αστυπάλαια να κλείσουν τα σχολεία στην Ημαθία. Μην πάθουν κατι τα ζαχαροπαιδα των ηλίθιων γονιών που καταπίνουν αμασητα τις μπούρδες των ΜΜΕ. Δεν έχουν θέμα φυσικά να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με ένα σκεύασμα πειραματικό αλλά να μην πάει το παιδί σχολείο με 2 βαθμούς κελσίου.
    Ρε είστε τέρμα καθυστερνενοι. Εσείς είστε γονείς; Που θα έπρεπε να σας στειρώσουν όλους.
    Για κάποιον λόγο θέλουν να κλείσουν τα σχολεία...για το; Αυτοί ξέρουν τον λόγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ ψεκασμενο σκατο σε καθε θεμα ψαχνεις να πεις τον πονο σου. Προστιμο και υποχρεωτικοτητα σε ολους τους ψεκασμενους μεχρι να γινετε ανθρωποι.

      Διαγραφή
  17. Η Ελλάδα δεν είναι καμιά τυχαία οπισθοδρομικη χώρα για να κλείνει εύκολα τα σχολεία. 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μόνο σε αυτό είναι καλή και άξια η υπάρχουσα επιτελική,αξιοκρατική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατί δεν πας εσύ σήμερα Συρμουλα στο σχολείο να κάνεις μάθημα χωρίς καλοριφέρ,να μην νμπορείς να πιάσεις το στυλό στο χέρι...εκ τους ασφαλούς (ζεστό γραφείο) μιλάς.Θα έρθει και η δική σου ώρα γιατί έχεις μεγάλες βλέψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ