Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πού χρειάζονται αλυσίδες στην Ημαθία

Μπορεί το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου, ο καιρός στη Βέροια να είναι βροχερός και η θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, υπάρχουν δύο σημεία στην Ημαθία που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού που επικρατεί. Πιο συγκεκριμένα στα εξής σημεία:
  • από το 94 έως το 98 χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω #Καστανιάς)
  • στα οδικά δίκτυα προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου & 3-5 Πηγαδίων

2 σχόλια:

  1. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας η θερμοκρασία δεν θα κυμαίνεται. Σταθερά στους 22 βαθμούς ανεξάρτητα απο το υψόμετρο τώρα τον χειμώνα και 30 σταθερά το καλοκαίρι. Με σιγουριά, πάλι ανεξάρτητα απο το υψόμετρο.
    Να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα κάτι θα σε έκανε ο τσυριζας με το νταούλι και δεν μπορείς να τον ξεχάσεις,έτσι είναι αυτά πρώτη σου φορά και ήταν και απ' τα αριστερά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ