Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης «Όμικρον» καταγράφηκαν και στην Ημαθία

Στα 2.212 ανέρχονται τα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον που έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής στη χώρα μας, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ. Στην Ημαθία, αν και τον τελευταίο μήνα καταγράφεται σταθερά τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων, με το σοκαριστικό ρεκόρ να καταγράφεται στις 4 Ιανουαρίου με σχεδόν 600 νέα κρούσματα σε ένα 24ωρο και την μετάλλαξη Όμικρον να καλπάζει σε όλη τη χώρα, δεν είχε καταγραφεί μέχρι στιγμής κάποιο κρούσματα της στον νομό μας.

Μόλις χθες, στην ενημέρωση της Πέμπτης 27/1 για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα δύο πρώτα κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον στην Ημαθία. Παράλληλα, τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα, ανέρχονται πλέον στην Ημαθία στα 50.



3 σχόλια:

  1. 2212 όμικρον μέχρι στιγμής στη χώρα;Και τα υπόλοιπα τι είναι;Ρε πάτε καλά τι είναι αυτά που γράφετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο γεννούνε μεταλλάξεις του κοροναβιρους,τοσο ακριβαίνει το ψωμί, το τυρι ,το πετρέλαιο θέρμανσης ,η δεη και οσοι πλέον δεν θα έχουν πρόσβαση στα παραπανω.
    Τα μεσα μαζικης εξαπατησης ομως θα βγαζουν καθηγητες και επιστημονες συγκεκριμενης υφης και χρωματος ωστε να παπαγαλιζουν αυτα,που οι υπολοιποι συναδελφοι τους εχουν αξιολογησει χωρις να τα χρησιμοποιουν με πολιτικους σκοπους αλλα για ιατρικους.
    Το πλοιο του τιτανικού βυθίζεται, και ο καπετάνιος γκρινιάζει γιατί ολοι απο τη τρίτη θέση θα βουτηξουν στη θαλασσα, και δεν δενουν τα σωσιβια τους σταυρωτα αλλα απλα τα φορανε.
    Το νερο ειναι 5c και η πρωτη θεση μπηκε σε βαρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ελλάδα θα πεθάνει απο την φτώχεια ,την οικονομική εξαθλίωση, την ανεργία ,που οδηγεί τους νέους μας στη γερμανια και την αγγλια και φέρνει πακιστανούς και Αφγανούς, για να στρώσει τη δημογραφική βόμβα.
    Απο την ομικρον κινδυνευει μονο η αληθεια, που σκοτωνεται σε παραθυρα αργυρονιτων ιδιωτικων τηλεοπτικων σταθμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ