Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημέρωση από το Νοσοκομείο ζητάει το ΚΙΝΑΛ

Από το Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Πριν από λίγο καιρό με ανακοίνωση μας ζητούσαμε διευκρινήσεις για την αποχώρηση αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Βέροιας την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε τις τεράστιες ελλείψεις που έχει το Νοσοκομείο σε ιατρικό προσωπικό και μάλιστα πρώτης γραμμής, όπως είναι η συγκεκριμένη ειδικότητα. Από χθες είδε το φως της δημοσιότητας καταγγελία της γιατρού που αποχώρησε από τη Βέροια και στην οποία αναφέρονται εξαιρετικά σοβαρά περιστατικά που την οδήγησαν στην απόφαση να εγκαταλείψει το Νοσοκομείο. 

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, την στιγμή μάλιστα που για άλλη μια φορά ο τόπος μας γίνεται το επίκεντρο ιδιαίτερα αρνητικών γεγονότων. Περιμένουμε ΑΜΕΣΑ από τον διοικητή του νοσοκομείου να ενημερώσει υπεύθυνα για τις τυχόν ενέργειες του σχετικά με την αναφορά που έγινε από την καταγγέλλουσα. 

Είναι προφανές ότι το θέμα έχει μεγάλες… «ουρές» και τώρα που ανοίγουν τα στόματα θα ακουστούν πάρα πολλά. Εμείς θα περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση, αλλά όχι για πολύ… Ο νοών νοείτο».

12 σχόλια:

  1. Τι λετε ρε καλοπαιδα; Σας τελειωσε τα ντουβαρια η ΝΔουλα. Θελετε και να το στελεχωσει; Αχαριστοι , έ αχαριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα νοσοκομείο άξιο,με άξιο διοικητή,δεν υπάρχει νοων νοειτο,με μόνο 550 νεκρούς από κορωνοιο,και άλλους τόσους από ενδονοσοκομιακες λοιμώξεις,ντροπή και μόνο ντροπή διχαστες της κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κούλης και οι παρατρεχάμενοι του,έχουν καταστρέψει την Δημόσια Υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έρθει ο Άξελ να διαπραγματευθεί με τον κορονοιο. Να τον καταργήσει ρε παιδί μου, με ένα νόμο και ένα άρθρο. Ξέρει αυτός.

      Διαγραφή
    2. Εκτός από τον Κούλη και τον Αλέξη υπάρχει και άλλη λύση.

      Διαγραφή
    3. Όλοι αλοι ανίκανοι μαζεύτηκαν εδω. Ενας ειναι η λύση . Ο συριζας με τον Αλέξη τον ικανότερο. Και στους χορούς. Τους παραδοσιακούς. Με νταούλια. Δεν θαχει ζουρνάδες. Ο ζουρνατζής κόλλησε οστρακιά.

      Διαγραφή
    4. Μεγάλη πίκρα με τον τσιρυζα μετά το ........ούτε γράμμα ούτε τηλέφωνο,βολεψου με την φωτογραφία του Άξελ.

      Διαγραφή
  4. Λέτε να είχα πρόβλημα με τον Δοικητη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ . ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ
    ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το νοσοκομείο έχει διαχρονικά,πολλά μυστικά στα ντουλάπια του.
    Λέτε να ήρθε η ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποια μυστικά ρε παιδιά μη με τρελαίνετε.Το συγκεκριμένο δίδυμο γιατρών έκαναν σίριαλ τα προβλήματά τους.Ομηρικοί δημόσιοι καυγάδες από τη μια και αγκαλιές και συνεργασία από την άλλη.Η αναισθησιολόγος αποφάσισε να να συνεχίσει την καριέρα της ως ιδιώτης(πολλαπλάσιες αμοιβές) όπως έπραξαν ακόμη δύο αναισθησιολόγοι από Βέροια και Νάουσα και δεκάδες άλλοι που έφυγαν απο το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο στο ΠΑΣΟΚ! Αμεση ενημέρωση και αναμονή όχι για πολύ... όχι πολλά πολλά... Με περιπτώσεις και καταστάσεις που ήδη προ πολλών ετών ξέρουνε... Και ο νοών νοείτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ