Quantcast

http://picasion.com/

Υπογραφή σύμβασης για την δημιουργία πράσινου σημείου στη Βέροια

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο: «Εργασίες διαμόρφωσης του χώρου για την δημιουργία πράσινου σημείου δήμου Βέροιας» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο κ. Πέτρος Αγαθαγγελίδης, εκπρόσωπος της «Κ/Ξ Αγαθαγγελίδης - Λυμούσης» που εδρεύει στην Βέροια. Ο Δήμος Βέροιας ως φορέας υλοποίησης και κύριος του έργου υπέγραψε τη σύμβαση για την εκτέλεσή του από τον ανάδοχο, στην οποία περιλαμβάνονται εργασίες διαμόρφωσης του πρώην αμαξοστασίου για τη δημιουργία Πράσινου Σημείου στον Δήμο Βέροιας και αφορούν σε οικοδομικές εργασίες και εργασίες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Το έργο έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Ε.Π. «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», στον Άξονα Προτεραιότητας: «∆ιατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος - προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

4 σχόλια:

  1. Να βγάλετε φωτογραφία τους Δημοτικούς μας Άρχοντες στο "λατομείο" της οδού Αντωνιάδη και της Παύλου Μελά, όπου από τον... Αύγουστο!!! αν είναι δυνατόν!!! οι δρόμοι αυτοί είναι πλέον "νταμάρια". Πριν λίγες ημέρες ηλικιωμένος πάτησε στις πέτρες και έπεσε επί της οδού Αντωνιάδη κοντά στον αριθμό 11. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, σε μία πολιτισμένη χώρα αυτό θα ήταν πρώτη είδηση, όχι οι... φαμφάρες. Εμείς που πηγαίνουμε τα παιδιά μας στην Στέγη και στο χώρο Τεχνών, βλέπουμε την κατάντια αυτής της πόλης, που ποτέ δεν θυμόμαστε να ήταν σε αυτό το χάλι... Αλήθεια ποιος θα αναλάβει την ευθύνη επιτέλους γι' αυτό το χάλι; Η Δικαιοσύνη επιλήφθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς φτιάξουν κανα δρομάκι στη βεροια και ας αφησουν τις 'υπογραφές' που έχει καταντήσει η πόλη μας σαν σκουπιδαριο... Αυτοί οι κύριοι λογικά πετάνε και δεν τα συναντάνε στη καθημερινότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 χρονια και κανενας δρομος δεν εχει στρωθει στην Βεροια..μονο υπογραφες για εργα και πουθενα τα εργα..αλλα μαλλον θα ξεκινησουν ως δια μαγειας κανενα 6μηνο πριν τις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού πρασινισατε την Βέροια με την ανάπλαση, που προχωράς στην άνοιξεως και δεν βλέπεις δέντρο, κάντε και άλλες μπούρδες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ