Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την Βασιλόπιτά του το ΚΕΜΑΕΔ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουραίου 2022 ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας (ΚΕΜΑΕΔ). Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων, ο οποίος όπως κάθε χρόνο, πρόσφερε στην εθλόντρια διευθύντρια Μελίνα Δαμιανίδου, οικονομική ενίσχυση για το έργο του Κέντρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ και προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δημήτρης Πυρινός, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο Νομικός Σύμβουλος του Κέντρου Μιχάλης Χασιώτης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου, φίλοι και εθελοντές του ΚΕΜΕΔ.




Όπ ως αναφέρει και το ΚΕΜΑΕΔ στη σχετική ανακοίνωση, «Μια φωτεινή αλλά κρύα ημέρα που όμως όλοι νιώσαμε τη ζέστη στις καρδιές μας. Τη ζέστη της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Τη ζέστη της αληθινής αγάπης. Τη ζέστη της αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε τον Δεσπότη μας για την φωτισμένη παρουσία του και τα σοφά λόγια του αλλά και για τη δωρεά ενός σημαντικού ποσού για το έργο της Μέριμνας. Ευχαριστούμε επίσης για τα ζεστά χειμωνιάτικα δωράκια των παιδιών μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους: Τάσος Μπαρτζώκας, Κώστας Βοργιαζίδης, Δημήτρης Πύρινος, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, Ιωάννα Γκουτζιλίκα, Χασιώτης Μιχάλης, Τσιπουρίδου Αθηνά, Πρόδρομος Χατζόγλου, Μαρίνα Ρωσσάκη, Θωμαή Στιόκα, Ελένη Αναγνώστου, Βασίλης Τσιάρας, Μελίνα Παπαδοπουλου, Λίζα Παπαδοπουλου, Μαρία Ζεμπεριδου».










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ