Quantcast

http://picasion.com/

Κλειστό σήμερα - Ανοίγει Σάββατο το ΕΧΚ Σελίου

Για το Σάββατο 15 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η εναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου για τους απανταχού σκιέρ και snowboarders. Παρότι η έντονη χιονόπτωση σταμάτησε την Τετάρτη το πρωί και το ρεύμα επανήλθε το απόγευμα της ίδιας μέρας, τελικά δεν κατέστη δυνατή η έναρξη ούτε την Πέμπτη αλλά ούτε σήμερα Παρασκευή. Αντιθέτως, διαβάζουμε σήμερα ότι όλα τα χιονοδρομικά της Μακεδονίας θα είναι ανοικτά. Η αλήθεια είναι ότι οι φανατικοί του Σελίου από τη Βέροια, αλλά κυρίως από τη Θεσσαλονίκη (Σ.Σ. δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα) περίμεναν πώς και πώς την έναρξη του Χιονοδρομικού μας τουλάχιστον σήμερα διότι δεν είναι όλοι "εκδρομείς του Σαββατοκύριακου" και επιθυμούν να χαρούν το αγαπημένο τους βουνό με αυτό το εκπληκτικό χιόνι που έπεσε και τις καθημερινές. Ας ελπίσουμε ότι από το Σάββατο θα ξεκινήσει μια μακρά σεζόν αδιάκοπης λειτουργίας του ΕΧΚ Σελίου ΟΛΕΣ τις μέρες της εβδομάδας, καθώς πέρα από τη χαρά του αθλήματος μην ξεχνάμε και τα σημαντικότατα οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία.

6 σχόλια:

  1. Άντε να ανοίξουν τα πηγάδια με τα νέα παιδιά να καταλάβουν κάποιοι τι θα πει λειτουργία χιονοδρομικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς χιόνι κλειστό και με χιόνι κλειστο! γιατί κάνουν εργασίες τρεις μέρες έχοντας ήδη ανοίξει πριν λίγες μέρες. Έλεος καππου ρεεεε. ΥΓ το Ελατοχώρι ανοιχτό κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι λάτρεις του Σαββατοκύριακου, να φέρουν μαζί τους κανα αντίσκηνο για διανυκτέρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη γκιζιρνάτι. Κάτστι σπίτ. Όρνια.
    Φτιάχτι κιφτέδις με ζμι κι ντιρλικώτε. Σπίτ. Οχι οξου. Κουλνάει αρρώστια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ κακώς ανοίγει. Τώρα ειναι η ευκαιρία για μια αγωνιστικιά απεργία, με θεσμικά και οικονομικά αιτήματα. Τον ανίκανο Κούλη που επέτρεψε να πέσει πολύ χιόνι , που κάνει πολύ κρύο και οι εργαζόμενοι θα ειναι αναγκασμένοι να εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες, για να ερχονται οι πλουτοκράτες και μπουρζουάδες να κάνουν γλίστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά. Αν ηταν ο συριζας, θα έδινε άμεσα επίδομα κρύου, τουρτουρίσματος και ζεστής σοκολάτας. Με γάλα παρακαλώ. Ειναι γνωστό οτι οι προηγούμενοι αγωνιστές του συριζα, ειχαν ετοιμη τη μελέτη για νέο αναβατήρα που θα ηταν καταβατήρας. Οποιος κρύωνε πάνω στου Ασούρμπαση, θα ανέβαινε και θα τον κατέβαζε κατ ευθείαν στα ζεστά καζάνια της ΔΕΗ, ακριβώς κάτω στην Πτολεμαΐδα. Εργο πνοής που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν γιατι ηρθε ο Κούλης ο ανίκανος.
    Για να βλέπουν μερικοί ποιοί ειναι των έργων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ