Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεφεύγουν τα νούμερα στην Ημαθία - 598 νέα κρούσματα καταγράφηκαν σήμερα

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 50.126. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 61, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 21.053 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 619. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 525 (84.81%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 94 (15.19%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι., σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου 2022.

Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 598 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 18.702

12 σχόλια:

  1. Πείτε σε αυτούς που δεν πιστεύουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και θα ανοίξουν τα σχολεία με αυτά τα χαλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί,με τα μάτια και τα μυαλά του Πλεύρη και της Κεραμεως που είναι το κακό? Εσύ μπορεί να το βλέπεις αυτοί με την τάχα βοήθεια των ειδικών όχι. Ο θεός να βάλει το χέρι του!!

      Διαγραφή
  3. Είχαμε πολλούς επιστήμονες στην Ημαθία γι αυτό!! Τί θα έκαναν..
    Γελάστε και τώρα ανεύθυνοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTE ME TO KAΛΟ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αυτοί πού κάνανε τεστ PCR ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7 στους 10 που βλέπω είτε μέσα, είτε έξω, έχουν τη μάσκα κάτω απ' τη μύτη ή καθόλου.Στις καφετέριες κάι τα τσιπουραδικα ο ένας δίπλα στον άλλον χωρίς μασκα.Ελεγχος και καραντίνα στους εμβολιασμενους μηδέν.Τα pcr μοριακά τεστ τα καθόρισαν στα 50 ευρώ και λένε ότι τα έβαλαν πλαφόν και τα έριξαν, ενώ τόσο είχαν εδώ και μήνες και παραμένουν τα ακριβότερα στην Ευρώπη.Δεν μιλάει κανείς για φάρμακα παρά μόνο για εμβόλια τα οποία η κάθε δόση μετά τη δεύτερη δουλεύει 2- 2,5 μήνες.Ο καθένας ας φυλαχτεί μόνος του.Μονο ανίκανοι απατεώνες όπως αυτοί που μας κυβερνούν αξίζουν σε αυτόν τον λαό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι λες ρε προβοκάτορα; πήγαινε να κάνεις μοριακό τεστ στην Ευρώπη, να σου πονέσουν τα νεφρά και μετά έλα να γράψεις τις ανακρίβειές σου. Άντε με τον κάθε ειδήμονα αριστερό ψεκασμένο εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    2. 10:33 χωρίς να είμαι ειδικός,απλά πληροφορημένος,στην Ευρώπη (Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία,Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο) για τους γηγενείς όλα τα κορωνοτεστ ακόμη και τα μοριακά είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν,για τους ξένους φυσικά και όχι,τώρα αν σε πονάνε τα νεφρά να πας στο γιατρό,για ανακρίβειες να απευθυνθείς στο δημοσιογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1. Είναι ντροπή να θυμώνεις αυτοπαραμυθιαζομενος.

      Διαγραφή
  7. Ένα ποσοστό στους θανάτους από εμβολιασμενους και μη θέλω να δω. Ποτέ δεν αναφέρεται στους ημερήσιους θανάτους πόσοι ήταν εμβολιασμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκαιο όταν στους 100 στις ΜΕΘ οι ανεμβολιαστοι είναι 85 και οι εμβολιασμενοι 15 και έχουμε ημερησίως 70 θανάτους ε;οι 60 τουλάχιστον είναι από τους εμβολιασμενους. Αυτό δεν θες να ακούσεις;στο λέω άντε καλήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ