Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανανέωση προσώπου και σώματος με Soft Surgery στο Ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

Στο Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου, χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες αισθητικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα και με βαθιά γνώση των κανόνων ομορφιάς, σας βοηθάμε να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αφήσετε να φανεί η εσωτερική σας λάμψη, χωρίς τομές ή ράμματα! Αποκαταστήστε τη νεανική σας όψη και φρεσκάδα με Soft Surgery. Η μη επεμβατική μέθοδος Αισθητικής Ιατρικής που με τη χρήση καινοτόμων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας διορθώνει και αποκαθιστά Αισθητικά προβλήματα και ατέλειες προσώπου και σώματος χωρίς τη χρήση χειρουργείου και αναισθησίας, χωρίς τομές και ράμματα, χωρίς τη χρήση ξένων υλικών και φαρμάκων, χωρίς παρενέργειες, χωρίς παραμορφώσεις, χωρίς κανένα κίνδυνο. Δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά, δεν αλλάζει τη φυσιογνωμία. Βελτιώνει χωρίς να παραμορφώνει.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα για να ενημερωθείτε για τις εφαρμογές της Soft Surgery, καθώς και για όλες τις υπηρεσίες του ιατρείου.

Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Καλέστε μας στο 23311 25000


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ