Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

96 προσλήψεις στη Δομή Φιλοξενίας Βέροιας - Τι δήλωσε ο Διοικητής

Σε μια από τις καλύτερα οργανωμένες Δομές Φιλοξενίας Μεταναστών της χώρας μας εξελίσσεται αυτή της Βέροιας, με διοικητή τον Καλαμπακιώτη Λευτέρη Αβραμόπουλου. Μάλιστα με συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκαν 96 νέες θέσεις εργασίας στη Δομή, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους ανθρώπους που φιλοξενούνται εκεί και έχουν αιτηθεί άσυλο. Ο ίδιος, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε με ευχάριστα νέα για τη Δομή Βέροιας. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου έκανε δεκτό το αίτημά μας για ενίσχυση με προσωπικό όλων των ειδικοτήτων και ενέκρινε ενενήντα έξι (96) θέσεις για τη Δομή μας.

Η επιλογή και οι προσλήψεις έγιναν με απόλυτη διαφάνεια μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με βασικό κριτήριο μοριοδότησης την εντοπιότητα. Άνοιξαν ενενήντα έξι (96) νέες θέσεις εργασίας σε μια μικρή πόλη, όπως η Βέροια, και δώσαμε από σήμερα τη δυνατότητα στις ανάλογες οικογένειες να εξασφαλίσουν ένα σταθερό εισόδημα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. 




Παράλληλα εξασφαλίζεται η άρτια λειτουργία της Δομής μας με κάλυψη αναγκών φύλαξης, καθαριότητας, αλλά και υπηρεσιακών υπαλλήλων υποδοχής.

Ως Διοικητής της Δομής θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Μετανάστευσης κ. Νότη Μηταράκη και όλη την ηγεσία του Υπουργείου για την ευαισθησία που δείχνουν και τη συνεχή στήριξη που μας παρέχουν. 

Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους πονεμένους που αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Και με αυτόν τον τρόπο τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να το βρουν…».




5 σχόλια:

  1. Προσλήψεις με βασικό κριτήριο την εντοπιότητα π.χ. σαν την δική σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πολεμος στην πατριδα τους τελειωσε. Ολοι αυτοι οι ταλαιπωρημένοι ανθρωποι που ειναι σε παρομοια κεντρα γιατι παραμενουν; Στην ευρωπη δεν μπορουν να πανε. Το να παραμενουν εδω και με αυτες τις προοπτικες δεν εχει νοημα.
    Μηπως βολευόμαστε εμεις ως πολιτες και η διαλυμένη οικονομια μας με τα χρηματα που μας δινει η Ε.Ε. για τους "προσφυγες";;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε η αποθήκη ψυχών σε θέατρο παραλόγου και τα χρήματα της Ε.Ε. είναι ελάχιστα για τόσο μεγάλο μεταναστευτικό θέμα.

      Διαγραφή
  3. Πότε έγιναν αυτές οι προσλήψεις και με ποια κριτήρια και γιατί δεν ανακοινώθηκαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσοι δουλεύουν εκεί μέσα αλλά και οσοι υποστηριζουν με άλλους τροπους αυτά τα κέντρα των λαθρομεταναστών,εινα ε ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.. Γνωρίζω πολυ καλά από πρωτο χέρι γιατί εχω ταξιδέψει σε υπαναπτυκτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής, ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις των χωρών αυτών,στελνουν στην Ελλάδα τους ποινικους και πολλους φορείς αγνωστων αρρωστειων.Αν οι Ελιτ του πλανήτη μας είναι πονοψυχη,ας βελτιώσει τις συνθήκες διαβιωσης τους στις χωρες τους.Εδω υπάρχουν ήδη πολλοί Έλληνες που ζούνε κατω απο το οριο της φτώχειας.. Αυτούς πρέπει να βοηθήσουμε ολοι μας και όχι τους μουσουλμάνους που αποτελούν και Εθνική απειλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ