Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλώς τα παιδιά 3-0 - Ο τρισμέγιστος Ματσούκας, ο σεΐχης Τσαχουρίδης και ο δαιμόνιος Μπέκας

Βλέποντας το ματς της Βέροιας κόντρα στον Πιερικό θυμήθηκα τον αείμνηστο Νίκο Αλέφαντο με την θεϊκή του ατάκα: «Καλώς τα παιδιά 3-0». Τι κι αν οι Κατερινώτες ήρθαν με φιλοδοξίες, κέρδισαν από τα πρώτα λεπτά την κατοχή της μπάλας, πίεσαν ψηλά, τελικά έφαγαν ένα τρίμπαλο μέχρι το ημίχρονο και στάνιαραν. Καλά ρε Πιερικέ, έρχεσαι στην θρυλική «Βασίλισσα του Βορρά» που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με το πενταπλάσιο μπάτζετ από εσένα και αντί να την σεβαστείς, πας να κάνεις το κόλπο γκρόσο; Φάε τώρα την "σφαλιάρα" σου, απέλυσε τον προπονητή σου και έλα πάλι από το Σεπτέμβριο να δώσεις εξετάσεις. 

Η Βέροια είναι σεληνιασμένη και παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο, αν εξαιρέσεις φυσικά τον αγώνα με τον Ηρακλή που οι παίκτες μας είχαν το νου τους στα μελομακάρονα και στους κουραμπιέδες. Η πορεία της είναι λαμπρή και έχει μόλις μια ήττα σε 11 αγωνιστικές. Αυτό το πιστώνεται ο Sir Pablo που φαίνεται πως κάνει δουλειά στις προπονήσεις.

Και τώρα έρχεται το ματς με την Ξάνθη. Ένα παιχνίδι τελικός, ο θάνατός σου, η ζωή μου! Είσαι μπροστά δύο πόντους, αλλά η Ξάνθη έχει δύο ματς λιγότερα. Με λίγα λόγια παίρνεις το διπλό μέσα στα Πηγάδια και καβαλάς τους Ακρίτες με το +5. Μετά το άγχος πάει σε αυτούς... Μόνο νίκη θέλει η Βέροια, ακόμα και η ισοπαλία δεν την βολεύει.

Σας τα έλεγα πριν από δύο μήνες που η Λάρισα δεν ήταν στα καλά της, σας το λέω και τώρα. Μην υποτιμάτε τον Κούγια. Ο κοντός είναι 40 χρόνια φούρναρης στα γήπεδα. Έχει φάει με το κουτάλι, τους αγωνιστικούς χώρους, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο. Θα επιστρέψει και μάλιστα δριμύτερος. Ήδη είναι αήττητος πέντε αγωνιστικές και έχει τρεις κολλητές νίκες. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω μας. Μεγάλη προσοχή! Μην κοιτάμε μόνο την Ξάνθη, αλλά και τι γίνεται πίσω μας. 

Ρε εσείς τι μάχη γίνεται στην EPS League Ιmathias; Φωτιά και λάβρα το πρωτάθλημα. Τρεις ομάδες ισόβαθμες στην πρώτη θέση, λίγες στροφές πριν την μεγάλη στέψη. Η Αγκαθιά του τρισμέγιστου Ματσούκα με την τεράστια εμπειρία και την διαχρονική αξία, ο Τριπόταμος του «σεΐχη» Τσαχουρίδη, που θυμίζει Paris Saint-Germain με τις μεταγραφές που έκανε και η Νάουσα του «δαιμόνιου» Μπέκα, με την βαριά φανέλα και την τεράστια ιστορία. Δείτε Super League εσείς κορόιδα! 

Μητέρα των μαχών λέμε στην Ημαθία. Ποιος από τους τρεις θα σηκώσει την κούπα; Ποιος θα πιει από το Άγιο Δισκοπότηρο; Αν ήταν λίγο πιο οργανωμένο το πρωτάθλημα, με πιο πολλές ομάδες και μεγαλύτερη προβολή από τα μέσα, θα είχαμε τρελό show. Βλέπω φανατικά ΕΠΣ και φυσικά κι εγώ δηλώνω φανατικός οπαδός του Άχθου Αρούρη με τους πιο θεότρελους οπαδούς της Μακεδονίας!

Και κάτι τελευταίο για ΠΑΟΚ. Ρε Δικέφαλε, εσύ που έζησες την αδικία για πάνω από 50 χρόνια στο πετσί σου, εσύ που λες πως έγινα ΠΑΟΚ για τον λαό του και όχι για τους τίτλους, κερδάς τέτοιο μπενάλντι που λέει και ο Μελισσανίδης και πανηγυρίζεις; Ρίξτο έξω ρε παικταρά Κούρτιτς να σε χειροκροτίσει ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Πρώτος μάγκας θα ήσουν! Και θα έστελνες το μήνυμα στον χοντρό, πως εγώ δεν θα γίνω σαν τα μούτρα σου και θα κατακτούσες τους τρεις βαθμούς, γιατί ο ΟΦΗ είχε ψοφίσει. Όλη η πιάτσα θα σου έβγαζε το καπέλο, αλλά εσύ προτίμησες τον εύκολο δρόμο. Κρίμα!

2 σχόλια:

  1. Άσε ρε τς κροκοδείλια δάκρυα για τον ΠΑΟΚ …με πονηριά πας να συγκρίνεις τα πέναλτι του οσφπ με του ΠΑΟΚ ! Ο ορισμός του πέναλτι δλδ δεν έπρεπε να δοθεί Ε?αρθρογραφεις και για ποδόσφαιρο τρομάρα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεπουπουλιασμα κότα19 Ιανουαρίου 2022 στις 12:24 μ.μ.

      Φίλε μπαοκτση τον Κουρτιτς χρυσό παπούτσι θα τον δώσουν με τα μπεναλτια,δες σε σκουλικιαρικο σάιτ πως ξεφτιλιζεστε,τι είναι ο γαύρος μπροστά σας μαθητουδι του δημοτικού,ρεζιλια του βορρά ,ξεφτυλες πανελλαδικά.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ