Quantcast

http://picasion.com/

«Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Εκπτώσεις 20%-50% σε όλα τα είδη! Και αγορές μέσω eshop με μοναδικές προσφορές

Με ένα κλικ στο sioutisleather.gr
Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να αποκτήσετε κομμάτια που θα κρατήσετε στη ντουλάπα σας για χρόνια. Όπως ένα πανωφόρι ή μια καλή δερμάτινη τσάντα. Η γούνα και το δέρμα στα πανωφόρια και τα αξεσουάρ είναι και φέτος από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, προσδίδοντας διαχρονικό στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις μας, ενώ ταυτόχρονα μας κρατάνε ζεστούς. 


Στο κατάστημα «Σιούτης» στην οδό Εδέσσης 6 στο κέντρο της Βέροιας, μπορείτε να δοκιμάσετε τις χειμερινές παραλαβές σε γυναικεία δερμάτινα και γούνινα παλτό, ζακέτες και γιλέκα, σε ανδρικά δερμάτινα πανωφόρια, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, μοντέρνων και κλασσικών σχεδίων, αλλά και μια μεγάλη γκάμα σε δερμάτινα αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα (τσάντες, καπέλα, γάντια, ζώνες κτλ) με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο. Και φυσικά, όλα τα είδη σε μοναδικές εκπτώσεις, από 20% έως 50%!

Κάντε τις αγορές σας και μέσω του e-shop

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το γουναρικό ή το δερμάτινο που σας αρέσει, μέσα από το εύχρηστο e-shop του καταστήματος «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα. Περιηγηθείτε άνετα και εύκολα στο e-shop, ανακαλύψτε με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας, όλη τη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα, γουναρικά, τσάντες και αξεσουάρ και με εκπτώσεις!




Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.



Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs

Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την νέα χειμερινή κολεξιόν!

Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.




Γυναικεία






































































Ανδρικά
















































Τσάντες & Αξεσουάρ









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ