Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λογικά, θα ζήσει 141 χρόνια...

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η σύλληψη ενός 64χρονου στη Βέροια, καθώς είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης σε ποινή κάθειρξης 77,5 ετών για παράνομη διακίνηση μεταναστών (δείτε εδώ). Το γεγονός σχολιάστηκε καυστικά στην κοινωνία της Βέροιας, καθώς ορισμένοι ανέφεραν χιουμοριστικά πως για να εκτίσει ο... «παππούς» ολόκληρη την ποινή του, θα πρέπει να γίνει 141 χρονών! Καμιά φορά, οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης δεν συνάδουν με την πραγματικότητα, αλλά τι να κάνουμε που έτσι είναι γραμμένος ο Ποινικός Κώδικας. Λέτε να πληρώσει και την χρηματική ποινή ύψους 110.000 ευρώ που του επιβλήθηκε; Γιατί εμείς δεν το βλέπουμε!

1 σχόλιο:

  1. Κι ενω τον επιασαν για ολα αυτα τα αδικήματα, τον άφησαν ελεύθερο μέχρι να γίνει η δίκη και μετά τον έψαχναν; Τι σόι δικαιοσύνη ειναι αυτή; Τους αλλοδαπούς που μετέφερε ... παράνομα, τους ξαπόστειλαν απο εκει που ήρθαν ή ακόμη τώρα βρίσκονται σε πληρωμένο διαμέρισμα στην Αθήνα με όλα τα άλλα πληρωμένα απο εμάς; Μήπως ίσως ειναι αραχτοί σε καμία δομή αραχτοί με όλα πληρωμένα πάλι και καθαρίστριες να τους καθαρίζουν, φύλακες να τους φιλάνε και μάγειρες να τους μαγειρεύουν; Ξεχαρβαλωμένα όλα. Εσυ να τρέχεις για το μεροκάματο να τα φέρεις βόλτα και να σου παίρνουν τις πινακίδες επειδή πάρκαρες παράνομα και οι χιλιάδες μπαίνουν παράνομα και τους ποτίζουμε και τους ταϊζουμε νόμιμα. Εάν υπάρχει λογική σε όλο αυτό, να την ακούσω. Οχι τον Μυταράκη όμως. Αυτός ειναι να τον κλείσουν μαζί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ