Quantcast

http://picasion.com/

#cancel_Kopsialis: Η νεολαία της Βέροιας ρίχνει μαζικά unfollow στον διάσημο influencer

Ο influencer με τους περισσότερους ακολούθους στην Ελλάδα, βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» όταν συνδέθηκε αρχικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram. Τις επόμενες ημέρες μέχρι και σήμερα, το hashtag #cancel_kopsialis γέμισε το twitter με αμέτρηστες επιθέσεις κατά του influencer.

Παράλληλα, χρήστες του twitter «ανακάλυψαν» πως ο Κοψιάλης είχε κάνει like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη, του ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας και μέσω του προφίλ του στα social media έφερε στην επιφάνεια τόσο την υπόθεση με το revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου όσο και την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η νεολαία της Βέροιας ρίχνει μαζικά unfollow στον διάσημο influencer κατακρίνοντας την συμπεριφορά του, η οποία δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες που θα πρέπει να έχει κάποιος στο instagram.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία μαζί του. Κάτι που εν τέλει έγινε, με τους «Antetokoumbros» να τερματίζουν τη συνεργασία τους μαζί τους, αφαιρόντας τον από τον διαγωνισμό για το σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Το συνεχιζόμενο κύμα εναντίον του, έκανε τον Αλέξανδρο Κοψιάλη να χάσει τουλάχιστον 100.000 ακολουθούς στο Instagram, πέφτοντας στο 1,1 εκατομμύριο followers. Με τον ρυθμό που εξελίσσεται το «#cancel_Kopsialis» και η «ιδιωτική καταγραυγή» -όπως λέγεται η εκπομπή του στο YouTube» εναντίον του, δεν αποκλείεται να πέσει κάτω από το 1 εκατομμύριο.

Ξέσπασε ο Κοψιάλης στο Instagram

Υστερα από μέρες, το βράδυ του Σαββάτου, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης απάντησε με ένα βίντεο για όλα αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και το κύμα εναντίον του. Για τον Δημήτρη Φιντιρίκο τον οποίο στήριξε δημόσια είπε ότι ακόμη και ο δικηγόρος της Γεωργίας υποστήριξε ότι δεν έχει εμπλοκή στην υπόθεση και ότι το όνομά του δεν υπάρχει στη δικογραφία, απολογήθηκε για τα like στα ομοφοβικά σχόλια λέγοντας ότι τα απέσυρε όταν αντιλήφθηκε το περιεχόμενό τους και αναφέρθηκε στα μηνύματα μίσους που λαμβάνει το τελευταίο διάστημα από άτομα που του εύχονται να πάθει καρκίνο και ρίχνουν κατάρες ακόμη και για το παιδί του (δείτε το βίντεό του εδώ).

Τέλος η συνεργασία με τους Αντετοκούνμπο για το σπίτι

Εντωμεταξύ χθες, ο σπουδαίος αθλητής του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο τερμάτισε τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε πως το σπίτι των 100.000 ευρώ με θέα την Ακρόπολη θα δοθεί απο την οικογένεια Αντετοκούνμπο και μόνο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη πολλά ήταν τα tweet που αποθέωναν τους Αντετοκούνμπο, και κάποιοι καλούσαν και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να κάνουν «cancel» τον γνωστό influencer με unfollow από τα social media.

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ποιος ειναι αυτος μωρε. Κανατε το καθε τιποτα ειδηση δεν παμε καλα.

      Διαγραφή
    2. Ένα από τα πολλά νούμερα..

      Διαγραφή
  2. Α ρε νεολαία της Βέροιας! Ρίχνει, λέει, unfollow. Επανάσταση σκέτη. Αυτη ειναι νεολαία τε σεις. Θα την ακουμπήσει η έλλειψη εργατών γης στα χωραφια των γονιών τους; Αν κλείσουν τα καφε, μάλιστα. Να τους απασχολήσει. Εχει στόχους η νεολαία των like και των unfollow. Εχει όραμα. Να τους χαιρόμαστε εμεις οι γονείς και εσείς οι δάσκαλοί τους. Μια ομορφη και χαρούμενη παρέα όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια TSE που σχολιάζεις στον βεριώτη.Απλα ΖΩΗ.....

      Διαγραφή
    2. Μπορω να πω 24 Ιανουαρίου 2022 - 6:25 π.μ, οτι ημουν κάπως υπερβολικός. Δεν ειναι μόνον αυτη η νεολαία μας. Υπάρχει και η άλλη. Με αξιοπρέπεια. Που δεν ακούγεται και τραβάει κουπί. Που δεν τρώει το παραμύθι του όχλου. Βλέπεις την συμπεριφορά της έξω. Και στο δρόμο και στο καφέ και την συμπεριφορά τους γενικά. Υποκλείνομαι μπροστά της και ελπίζω σαυτήν.

      Διαγραφή
  3. Μας τα πρηξατε με το νυμφίδιο. Το τσαμένο δεν ήξερε που πήγαινε. Την κάλεσαν σε ένα πριβέ πάρτυ 5 πλούσια αλητοπαιδα κ αυτή τι νόμισε; Ότι θα πάνε να λύσουν εξισώσεις τρίτου βαθμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ