Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσιούντας: Θα πάω να ψηφίσω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Χρήστος Τσιούντας γνωστοποιεί πως θα πάει να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής. Ο δημοτικός σύμβουλος εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:
«Ως ασχολούμενος με τα κοινά, αισθάνομαι υποχρέωση να ενημερώνω τους συμπολίτες μου για τις αποφάσεις-ενέργειές μου. Δηλώνω ότι την Κυριακή 05-12-2021, όπως έπραξα και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές, θα συμμετέχω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ως φίλος, τηρώντας βέβαια τις διαδικασίες και τις οδηγίες που ισχύουν.

Η ενέργειά μου αυτή γίνεται για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι διότι μου το ζήτησαν πολλοί φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους αναπτύχθηκε και διατηρείται μια δυνατή φιλία από το 2006, όταν ήμουν επικεφαλής ψηφοδελτίου στο Δήμο Δοβρά, το οποίο υπερψήφισαν και επικράτησε με ποσοστό 55% από την πρώτη Κυριακή, ενώ συμμετείχαν τρεις συνδιασμοί.

Ο δεύτερος λόγος είναι: Επειδή το πολίτευμά μας είναι η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, το οποίο σημαίνει εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, προτιμώ όόόταν γίνει αυτή η εναλλαγή, να γίνει από ένα κόμμα της κεντροαριστεράς και όχι της αριστεράς, η οποία την περίοδο 2015-2019 που κυβέρνησε προσπάθησε έχοντας αυταπάτες να εφαρμόσει αδέξια, δεξιά πολιτική».

25 σχόλια:

  1. Dhmarxe kale mu tora epeses ata matia mu. Kokini karta. Se ixa gia kalon antropo k tis eklisias.den bori na asxolithis pali me ta oarasita
    Lipame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρήστο τα ομορφαίνεις τα πράγματα χωρίς να είναι,σε πονά και φοβάσε, μήπως αλλάξουν τα πράγματα,αυτά περί κεντροδεξιάς και αριστεράς και αδέξιες πολιτικές κουραφεξαλα είναι,θα ψηφίσεις γιατί έτσι ελπίζεις ότι το κόμμα σου από την ακροδεξιά μέχρι την κεντροαριστερά του Λοβέρδου θα αποτινάξει την για σας ανεπίτρεπτη απλή αναλογική. Αλλά αυτή η δήλωση σου δεν σε απαλλάσσει,από την ανάμειξη στα εσωκομματικά άλλου χώρου,δηλαδή ανακοινωσιμη "ρουφιανια". Πρόσεχε τώρα στα γεράματα μην τα χαλάς,δεν ήσουν έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα το εχασες τελειως. Μια ζωη ιδιος τωρα δικαιωνεται και η Μπατσαρα και ολος ο συνδυασμος απο τα παιχνιδια και τις αλλαξοκολιες που τους επαιξες, ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΝΔ ΟΧΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΣ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΑΝ ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΚΟΣΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗΝ ΚΛΕΊΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥΚΑΝΑΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΖΗΤΕΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ. ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΟΥ 80 ΣΤΟ 2022 ΜΠΑΊΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως και εσύ επιλεκτική μνήμη έχεις,δεν μας χρεοκόπησε μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και η ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε ΠΑΣΟΚ,μέρος του ΠΑΣΟΚ έγινε ΝΔ (πχ Χρυσοχοΐδης) κτλ. Όταν τοποθετείσαι να τοποθετεισαι σωστά και δίκαια!

      Διαγραφή
  5. Ελατε ρε παιδια, μην μας τρελαινετε, παραδεχεσθε οτι ολα γινονται για το συμφερον σας δημοσια;κι ο πολιτης που σας ψηφιζει τι ειναι, το προβατο σας;ελεος πια.και λιγο σεβασμο στον ψηφοφορο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταλαβαινω πως στον μικροκοσμο σου φιλε Χρηστο, αυτο που μας λες ειναι κατι το σημαντικο... φυσικα ξεκαρδιζομαστε στα γελια.. μεινε σοβαρος σε παρακαλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας του ΚΙΝΑΛ με τη συνδρομή δεξιών ψήφων προς όφελος συγκεκριμένου υποψήφιου πρώην προβεβλημένου Υπουργού του ΠΑΣΟΚ ο οποίος μάλιστα μέχρι πριν ένα χρόνο είχε άλλο κόμμα είναι φανερό ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τα σενάρια για συνεργασία του με τη ΝΔ τελικά ήταν αλήθεια. Έπεσαν οι μάσκες. Τώρα ξέρουμε τι θα ακολουθήσει αν εκλεγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί κύριε Χρήστο δεν πήγατε να ψηφίσετε και στις προηγούμενες εκλογές του ΚΙΝΑΛ του ΠΑΣΟΚ ;
    Τότε οι φίλοι και ψηφοφόροι σου δεν σου το είχαν ζητήσει ;
    Παράξενο δεν είναι που σου το ζήτησαν μόνο τώρα που είναι υποψήφιος αυτός που θα συνεργαστεί με τη δεξιά και εσύ δεχθήκες πρόθυμα ;
    Λυπάμαι αλλά δεν γίνεσαι πιστευτός.
    Πολύ φοβάμαι ότι η φιμολογούμενη συνεργασία κάποιου... με τη ΝΔ έχει αρχήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλή αναλογική είναι αυτή,φωτιά που τους άναψε η αριστερή παρένθεση!

      Διαγραφή
  9. Ποιός είναι ο κύριος και κάνει δηλώσεις; Κι αυτός με το καλάμι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προτείνω να του απονεμηθεί το ''κλειδί'' της πόλης της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ανθρωπος ψαχνει κατι κατα καιρους για να ειναι στην επικαιροτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δεν ήρθες και στις προηγούμενες τότε;;μη βιάζεσαι ο λοβερδος τώρα που θα βγει τρίτος θ έρθει στο κόμμα σου, δε θελουμε την ψηφο σου στο ΠΑΣΟΚ
    Άρα είχε δίκιο ο Παπανδρέου τελικά δε θα ψηφίσω ανδρουλακη αλλά γαπ
    Σ ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα πάει στο κόμμα του,εκεί ήταν απλώς με απόσπαση βρέθηκε στο ΚΙΝΑΛ! Ο Βενιζέλος βαρέθηκε ή αντιλήφθηκε την κατάσταση και την "έκανε".

      Διαγραφή
  13. ο ανθρωπος ψαχνει οτιδηποτε για να ειναι στην επικαιροτητα .φιλε χρηστο κριμα ειναι λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ήμουν από χρόνια σίγουρος ότι ποτέ δεν ήσουν σοβαρός αλλά σοβαροφανής! Τώρα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τις έχεις κάψει όλες τις ασφάλειες! Λοιπόν καμία σχέση δεν είχες ποτέ με τη ΝΔ απλά το συμφέρον σου κοιτούσες πάντα! Στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις και που είσαι: Φεύγοντας πάρε και την Μπατσαρά μαζί σου έτσι για να μην πιάνετε χώρο, ίδιοι είστε! Το χειρότερο είναι ότι από την κίνησή σου αυτή υπάρχουν και πολίτες που πιστεύουν πως εκπροσωπείς την ΝΔ και πως είναι μια "γραμμή" όλο αυτό. Ας ξέρουν λοιπόν πως ο Τσιούντας λειτουργούσε πάντα και λειτουργεί και θα λειτουργεί από τον Τσιούντα με τον Τσιούντα και για τον Τσιούντα! Στο καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος είναι ρε παιδιά ο Τσιουντας και σας απασχόλησε τόσο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολυ ασχοληθηκατε με τον χωρικο ο οποιος απο σποντα βγηκε δημαρχος, και απο τοτε νομιζει πως ειναι ακομη στα πραματα, και του δινουν σημασια...Μολις δεν τον εκανε αντιδημαρχο η Μπατσαρα την εκανε, και το παιζει και οτι ασχολειται με τα κοινα!!!! Ευτυχως τα... κοινα,δεν ασχολουνται μ αυτον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ντροπή και αίσχος, η δικαιολογία ...σας το ζήσαν φίλοι...χαχα πείτε το ξεκάθαρα, αφού σας ξέρασε η δεξιά για την ανάξια παρουσία σας τώρα ψάχνεστε στην κεντροαριστερά μήπως και αλλάξει η ρώτα και πάρετε πάλι...κάποια καρέκλα. Η θέση σας κ. Τσούντα είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάντα ότι ναναι ήσουν... Τώρα θα σε μάθουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ