Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Σε ρυθμούς εκλογών η Βέροια - Στο Ρολόι οι Δικηγόροι, σε Δημαρχείο και Χώρο Τεχνών το ΠΑΣΟΚ

Ουρές έξω από τα εκλογικά κέντρα - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σε ρυθμούς εκλογικής μάχης βρίσκεται η πρωτεύουσα της Ημαθίας, μιας και σήμερα πραγματοποιούνται δύο σπουδαίες εκλογικές αναμετρήσεις. Από την μια πλευρά, είναι οι επαναληπτικές εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο, με τον Φώτη Καραβασίλη και τον Γιώργο Χατζόγλου να δίνουν την μάχη τους για την προεδρία και από την άλλη πλευρά είναι οι εσωκομματικές εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής. Κάλπες για την ηγεσία του σοσιαλιστικού κινήματος έχουν σταθεί στο Δημαρχείο, στον Χώρο Τεχνών, αλλά και σε άλλα 11 σημεία του νομού. 

Το ενδιαφέρον και στις δύο περιπτώσεις είναι πολύ μεγάλο, με την συμμετοχή του κόσμου να είναι ικανοποιητική. Μάλιστα, μεταξύ 12 και 2 το μεσημέρι σημειώθηκαν και ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα. 

Δείτε φωτογραφίες από τις εκλογές των Δικηγόρων, αλλά και από τις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ:






















1 σχόλιο:

  1. Εχουμε δει να ψηφίζουν και πρώσοπα που ήταν πάντα σε άλλους πολιτικούς χώρους. Αξίζει μια ματιά στις καταστάσεις όσων ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ