Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιό Saint Moritz μωρέ; Εσύ, είδες το πανέμορφο χιονισμένο Σέλι;

Εικόνες που μαγεύουν
Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται οι λάτρεις των χειμερινών σπόρ, αλλά και εκείνοι που αγαπούν την βαρυχειμωνιά. Η επέλαση της κακοκαιρίας, τις προηγούμενες ημέρες, είχε ως αποτέλεσμα να «ντυθεί» στα λευκά ολόκληρο το Βέρμιο και το τοπίο να είναι μαγευτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χιόνι αγγίζει τα 10 εκατοστά, ενώ οι θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα χαμηλές, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες. Για τους οδηγούς που κατευθύνονται στο Σέλι, θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς το οδικό δίκτυο, σε πολλά σημεία, εγκυμονεί κινδύνους. 

Ο Δημος Βεροιας μετα απο επικοινωνια που είχε με τους κατοίκους του χωριού μας χθες το βράδυ αλάτι στους δρόμους μέσα στο χωριό και στον δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο. Από την άλλη πλευρά η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σήμερα το ξημέρωμα ξαναέριξε αλάτι στον οδικό άξονα Βέροια-Σέλι-Νάουσα.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Γιώργος Φαρσαρώτος:








7 σχόλια:

  1. Χρειαζόμαστε ένα αεροδρόμιο στον νομο Ημαθίας, ώστε να μπορούν Έλληνες και ξένοι χιονοδρόμοι, αβίαστα να προσεγγίζουν το σεν μοριτζ της βόρειας Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ... ΛΙΜΝΗ ( ΜΠΑΡΑ)!!!

      Διαγραφή
    2. Ένα; Τρία χρειαζόμαστε, ένα στη Βέροια, ένα στη Νάουσα κι ένα στην Αλεξάνδρεια. Αυτό στην Αλεξάνδρεια για σωφρονιστικούς λόγους. Όποιος δεν κάθεται καλά, εκεί να τον στέλνουν με πτήσεις από όλη την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    3. Eλικοδρομιο ετοιμαζεται ηδη στο κατω παρκινγκ του Χιονοδρομικου....υπαρχει πολιτικη στηριξη αναλογη με αυτην του Βολευ...

      Διαγραφή
  2. οσο ειναι καποιοι Βλάχοι εκει πάνω, το χιόνι και τα γκαγκάνια θα κοιτάνε. Στο Saint Moritz αστους να ψωμολυσάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε κάποιους βλάχους του Σαββατοκύριακου που έχουν κατασκευάσει ένα σπίτι και που ανεβαίνουν οικογενειακώς με 2-3 αυτοκίνητα για λόγους επίδειξης αδιαφορώντας πραγματικά για το τεκταινόμενα του Σελίου, και εμφανίζονται απλά και μόνο για να δείξουν στους πραγματικούς Σελιωτες πως αυτοί είναι οι πραγματικοί βλάχοι και οι εύποροι της περιοχής. Οι γνωστοί καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάξτε κάναν δρόμο γιατί έχουν ρημάξει όλα και μετά σε κάνουμε συγκρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ