Το Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης» σας καλεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει των Χριστουγέννων. - Παράσταση αφήγησης για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια. Η Ανθή Θάνου και ο Αλέξης Μακρής θα μας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από τον μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. (Ελεύθερη είσοδος με κάρτες εισόδου)
- Συναυλία Jazz την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια. To νεοσύστατο κουαρτέτο NTHN του Θοδωρή Κότσυφα με ρεπερτόριο βασισμένο σε πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές από την σύγχρονη σκηνή της Jazz και του αυτοσχεδιασμού κινείται ανάμεσα στον ακουστικό και τον ηλεκτρικό ήχο χρησιμοποιώντας την «συνομιλία» μεταξύ των μουσικών σαν μέσο προς την αναζήτηση του ήχου. (Ελεύθερη είσοδος με κάρτες εισόδου)
- Κάλαντα την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στους δρόμους και πλατείες Νάουσας και Βέροιας. Η μικτή τετράφωνη χορωδία, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα "ζεστάνει" το εορταστικό κλίμα ψάλλοντας μελωδικά τα κάλαντα και σας καλούμε να σιγοτραγουδήσετε μαζί μας.
- Κοπή βασιλόπιτας την Πρωτοχρονιά στη 1:00 μ.μ. στην Εστία Μουσών. Ευχές για το νέο ελπιδοφόρο έτος θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη του "Ωδείου Ναούσης" και οι φίλοι στην κοπή της βασιλόπιτας.
Οι κάρτες εισόδου για την παράσταση αφήγησης και την συναυλία Jazz διατίθενται στο κοινό από το κατάστημα "Γεωργία", Δημαρχίας 22.
Θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές αποκλειστικά εμβολιασμένους ή νοσήσαντες και με την επίδειξη αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτότητας.
- Ανήλικοι 12 – 17 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid – 19 (PCR 72 ωρών ή Rapid test 48ώρου) ή δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.
- Ανήλικοι 4 – 11 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, ή κηδεμόνας
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής - Έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο Ιπποκράτειο
-
Σταμάτησε για καφέ στην Ελιά, πριν πάει για γυρίσματα στη Φλώρινα - H συνάντηση με τον Βασίλη Σαρηγιαννίδη και τον
-
Ήταν το πρώτο τους ραντεβού Με την αγωνία να κυριεύει τους συγγενείς για την κατάσταση της
-
Με μισθό γύρω στα 24.000 ευρώ Ένα πάρα πολύ γνωστός Βεροιώτης, λάτρης της γυμναστικής και της
-
Σας περιμένουμε μετά τις 17:00 να γιορτάσουμε την έναρξη Η μεγάλη μέρα έφτασε και το νέο coffee - bar - bistrot «Marylin» ανοίγει
-
Το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 (Σάββατο του Λαζάρου), θα τελεστεί η κηδεία του 7χρονου Αχιλλέα Πασχαλίδη, που έχασε την ζωή του λίγες
-
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας 54 ετών από το όχημά του μετά από εκτροπή το βράδυ της Δευτέρας 30 Μαρτίου, σύμφωνα με
-
Νέα ενημέρωση: Έχει καλυφθεί η ανάγκη για αίμα - Καλέστε στο τηλ. 2331351173 για μελλοντικές ανάγκες
-
Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr Για 8η χρονιά το Μακροχώρι τίμησε τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων
-
Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ο 7χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε παιδική χαρά



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.