Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση η μεγάλη εκδήλωση του ΚΕΜΑΕΔ

Στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ήταν αφιερωμένη η φετινή μεγάλη γιορτή του ΚΕΜΑΕΔ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου 2021 στον Χώρο Τεχνών. Την εκδήλωση χαιρέτισαν η εθελόντρια πρόεδρος του ΚΕΜΑΕΔ Μελίνα Δαμιανίδου, ο Νευρολόγος και συνεργάτης του ΚΕΜΑΕΔ Γιώργος Τσαλέρας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και η εκπρόσωπος του Λυκείου Ελληνίδων Βέροιας Ελισάβετ Γεωργάκαρου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, εκπρόσωπος της Ι Μεραρχίας Πεζικού, οι πρόεδροι της ΚΕΠΑ και του ΔΗΠΕΘΕ, Κώστας Ρίζος και Δημήτρης Πυρινός αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, φίλοι του Κέντρου και άλλοι.


Έξω από τον χώρο της εκδήλωσης διατίθεντο κάποια από τα προϊόντα που ετοίμασαν τα παιδιά, οι φίλοι και οι εθελοντές του ΚΕΜΑΕΔ για τα Χριστούγεννα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου. 


Επάνω στη σκηνή, καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο μαθητής του ΚΕΜΑΕΔ Παύλος Γκόγκος ζωγράφιζε έναν πίνακα με θέμα από την Ελληνική Επανάσταση, ο οποίος θα δημοπρατηθεί και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων θέρμανσης του Κέντρου.


Την επιμέλεια της μουσικοχορευτικής παράστασης με τίτλο «Τραγούδια για τη Λεβεντιά» είχε η Ελένη Αναγνώστου, ενώ τις χορογραφίες των παιδιών του Κέντρου Μέριμνας και των εθελοντών επιμελήθηκε η Μελίνα Παπαδοπούλου με τη συνεργασία της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας. 
Στο τραγούδι συμμετείχαν οι: Γιάννης Βαΐδης, Ανθή Καλαϊτζίδου, Ελίζα Κοτρίδου, π. Μακάριος Λιακόπουλος, Γιώργος Σαλαπασίδης, Δέσποινα Χατζόγλου, στα κείμενα οι: Αθανάσιος Μανιόπουλος Χαρά Κοντού και Λευτέρης Κορυφίδης, ενώ στη βραδιά συμμετείχε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας και μέρος του Π.Σ. Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ».

Δείτε φωτογραφίες:










































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ