Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ημαθία: Τι θα ψηφίσουν οι 1.031 ψηφοφόροι του Λοβέρδου;

Ανδρουλάκη ή ΓΑΠ;

Στα ύψη έχει κορυφωθεί η αγωνία στο Κίνημα Αλλαγής. Η μεγάλη προσέλευση στις κάλπες έφερε χαμόγελα αισιοδοξίας στους επιτελείς του κόμματος, που είδαν περίπου 3.500 φίλους/μέλη στην Ημαθία να πηγαίνουν να ψηφίσουν για τον επόμενο αρχηγό. Αξίζει να σημειωθεί πως στα ταμεία του κόμματος μπήκαν περίπου 10.500 ευρώ, μιας και η συμμετοχή ήταν στα τρία ευρώ. 
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην δεύτερη Κυριακή, καθώς ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου, θα δώσουν μάχη για την τελική επικράτηση. 

Να θυμίσουμε πως στους τρεις δήμους ο πρώην Πρωθυπουργός δεν τα πήγε και πολύ καλά, αφού πήρε την τρίτη θέση, λαμβάνοντας 756 ψήφους. Μπορεί στην Αλεξάνδρεια να βγήκε δεύτερος, ωστόσο σε Βέροια και Νάουσα πήρε την τρίτη θέση, με μεγάλη διαφορά από τους συνυποψηφίους του! 

Αντίθετα, ο Νίκος Ανδρουλάκης βγήκε πρώτος σ' όλο το νομό με 1.148 σταυρούς προτίμησης, με την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα να του δίνουν πρωτιά, ενώ και στη Βέροια είχε καλά αποτελέσματα.

Πλέον, το αποτέλεσμα στην Ημαθία, θα καθοριστεί από το πως θα ψηφίσουν οι 1.031 ψηφοφόροι του Λοβέρδου και οι 377 που στήριξαν Καστανίδη, Γερουλάνο και Χρηστίδη.

Ενδιαφέρον θα έχει για το πως θα ψηφίσει η πόλη της Βέροιας και το Μακροχώρι, που έδωσαν πρωτιά στον Λοβέρδο! Και μην ξεχνάμε πως η σύζυγος του Ανδρέα Λοβέρδου (Πηνελόπη Παπαϊωάννου) κατάγεται από χωριό του δήμου Βέροιας, ότι κι αν σημαίνει αυτό...!

Πάντως, με σημερινή του δήλωση ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει το Νίκο Ανδρουλάκη για πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.

Άραγε τι θα βγάλουν οι επαναληπτικές κάλπες και πόση θα είναι η αποχή σε σύγκριση με την προηγούμενη Κυριακή;

18 σχόλια:

  1. Κάτι μου λέει ότι το όχι θα γίνει ναι. Τι δε γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που ψήφισα λοβερδο δεν πάω την Κυριακή…ο κοντός είναι λίγος ο γαπ το έχει καλύτερα αλλά ας βγει οποίος θέλει τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προβοκάτορα, Γιουσουφάκη του ΓΑΠ, μην έρθεις.
      Την Κυριακή έχουμε γιορτή. Το ΠΑΣΟΚ ξαναγεννιέται, έρχεται όποιος θέλει, με το ζόρι δεν θέλουμε κανένα.

      Διαγραφή
    2. Γουσουφακη του Σημιτη..

      Διαγραφή
    3. Και μόνο που με αποκάλεσες έτσι βρε χαμένε θα πάω να ψηφίσω τον Παπανδρέου …αυτό είναι το νέο που ευαγγελίζεστε ?
      Δε ντρέπεσαι που δεν έχω φύγει ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και οτσν το ψήφιζα εσυ ήσουν σκέψη στο μπαμπά σου
      Γιορτή έχετε τώρα μετά θα χούμε κηδεία από τον νέο που μόνο νέος είναι και τίποτα άλλο …άντε να του κρατάς τα βιβλία στις Βρυξέλλες

      Διαγραφή
  3. Ειναι απλο : εφοσον στην πρωτη δοκιμασια ξεπερασαν τον ΓΑΠ θα τον ξεπερασουν και την δευτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι τη 2η Κυριακή θα έχουμε 40.000 με 50.000 ψήφους λιγότερους. Από αυτούς που ψήφισαν τον γαμπρό μας δεν θα πάνε ούτε οι μισοί! Μάλλον ο Ανδρουλάκης σαν πιο άφθαρτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι αυτό λέτε για τον ανδρουλακη…νέος άφθαρτος κτλπ
      Δε μου λένε κάτι αυτά ,πρόγραμμα έχει? Μέχρι στιγμής δεν ακούσαμε απολύτως τίποτα

      Διαγραφή
    2. Ναι πιο άφθαρτος από τον ΓΑΠ που πήγε το κόμμα στο 8%, όσο για πρόγραμμα έχουν δεν έχουν, δεν το τηρούν.

      Διαγραφή
  5. Ας βγει ο λιγοτερο αχρωμος και αγευστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην το κουράζεται!!!Αφού είναι 2ος ο ΓΑΠ δεν χάνει!Αυτό ήθελε από την αρχή...να ειναι 2ος.Τωτα θα παρει 53-55 %.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα πάω να ψηφίσω αυτόν που θα ξεχρεώσει τα 250.000.000 € των χρεών του ΠΑΣΟΚ. Θα πεί ότι είναι Νοικοκύρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ψηφίζω κιναλ ούτε πασοκ αλλά θα ψήφιζα Παπανδρέου. Ο Παπανδρέου είναι πολίτης του Κόσμου ενώ ο Ανδρουλάκης τοπικιστής Κρητικός. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Κρήτη πήρε πάνω από 60% . Τους ξέρουμε από το πανεπιστήμιο ότι γκετοποιούνται και κάνουν κλίκες όπως και οι Κύπριοι. Κατά τα λοιπά ο Παπανδρέου ειναι ευγενής και συμπαθής κτλ ενώ ο άλλος είναι αντιπαθητικός και μιλάει με ξύλινη γλώσσα για να μη πω σαν τσομπάνης. Τέλος να σας θυμίσω ότι τον Παπανδρέου τον ρίξανε όταν πήγε στις Κάνες και τον απείλησαν ότι αν αντιδράσει και δε δεχτεί ότι του πουν οι Ευρωπαίοι θα χάσει τη δεδηλωμένη από τους ίδιους τους βουλευτές του. Μόνο και μόνο που έκανε το diavgeia.gr και ελέγχουμε την εξουσία από το κομπιούτερ μας αξίζει να είναι πρόεδρος. Αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον πανέξυπνο αυτόν ΓΑΠ, τον "πολίτη του κόσμου" που λέει ο άλλος,τα κουτουρού του κόσμου δηλαδή σούρτα φέρτα, τον ρίξανε για άλλο λόγο. Βάλθηκε να τετραγωνίσει τον αρακά μαθαίνω. Αφού έλυσε τα προβλήματα της Σοσιαλιστικής διεθνούς, εδω ξεκαρδιζόμαστε, βάλθηκε κάθε πράσινο να το κάνει πάσα για να βιδώνει σε καπλαμά. Βαριά πολιτική δηλαδή. Σκέτη καταστροφή για τη χώρα όπου και να τον φυτέψανε. Αν δεν ειχε το όνομα, και τα λεφτά, απο που άραγε, ούτε για σκιάχτρο στα αμπέλια δεν θα τον έπαιρνε κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάμεσα στον ανηψιο του θείου του και στον μακεδονομαχο εγγονό ήταν ο ΓΑΠ,για να καταλάβεις την κατάντια μας και ότι η εξυπνάδα έχει συνέχεια στην εξουσία,τώρα πες μου πόσα σκιάχτρα θα έπαιρνες στο αμπέλι σου να σου πω τι κόμμα υποστηρίζεις!

      Διαγραφή
  10. Έχετε βρε ξεχάσει πασοκοσκυλα βαμμένο παπανδρεικοι τη ζημιά που έκανε τόσα χρόνια στην Ελλάδα το κίνημα σας. Τώρα υπάρχουν 2.τινα η είστε καρεκλοκενταυροι βολεψακηδες γύρω στα 55-60.εσεις που κάνατε αναρτήσεις υπέρ ή απλά η νοημοσύνη σας εξαντλειτε στο ρεπερτόριο των μαρουλοειδων. Έλεος και τίποτα άλλο. Κατάντια στη χαραυγη του2022

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα καμμιά φορά να παίρνει 85% το ΠΑΣΟΚ και βρίζεις έτσι,στα μαρουλοειδη συμπεριλαμβανεσαι και εσύ που ανήκεις σε αυτό το ποσοστό στην δεξιά εναλλακτική του ΠΑΣΟΚ που πτώχευσε τον τόπο. Οι δυο τους ήτανε από μισά τα μαρούλια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ