Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Γικόνογλου μέσα στους 64 πρώην βουλευτές που στηρίζουν Γιώργο Παπανδρέου

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Κίνημα Αλλαγής, για τις εκλογές της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου. Σήμερα, σε εφημερίδες των Αθηνών δημοσιεύθηκαν τα ονόματα των 64 πρώην βουλευτών/υπουργών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι εκφράζουν την στήριξη τους στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου. Από το νομό Ημαθίας δεσπόζει το όνομα του Θανάση Γικόνογλου, ο οποίος να σημειωθεί πως είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία!


Αναλυτικα οι 64 τέως βουλευτές και υπουργοί:

Αλέκο Αθανασιάδη, Χρήστο Αηδόνη, Δημήτρη Γεωργακόπουλο, Ιωάννη Γιαννάκη, Δημήτρη Αλαμπάνο, Γιάννη Αμοιρίδη, Τάκη Αντωνακόπουλο, Χρύσα Αράπογλου, Παντελή Ασπραδάκη, Γιάννη Βαϊνά, Ηλία Βλαχόπουλο, Χρήστο Βοσνάκη, Σπύρο Βούγια, Γιάννη Διαμαντίδη, Νίκο Ζαμπουνίδη, Ροδούλα Ζήση, Μαρία Θωμά, Βασίλη Γιουματζίδη, Αλέκο Δαριβιανάκη, Γιώργο Θωμά, Γιάννη Ζιάγκα, Μιχάλη Καρχιμάκη, Μιχάλη Κασσή, Απόστολο Κατσιφάρα, Δημήτρη Κουσελά, Στάθη Κουτμερίδη, Στάθη Κουσουρνά, Λευτέρη Κωνσταντιδη, Χρήστο Μαγκούφη, Γιάννη Μαγκριώτη, Θανάση Μπατσό, Γρηγόρη Νιώτη, Σωκράτη Ξυνίδη, Αφροδίτη Παπαθανάση, Βαγγέλη Πεντάρη, Βαγγέλη Αστράκο, Δημήτρη Πιτσιώρη, Ντίνο Ρόβλια, Φίλιππο Σαχινίδη, Γιάννη Σκουλά, Γιώργο Πεταλωτή, Μανώλη Στρατάκη, Κοσμά Σφυρίου, Ευαγγελία Τσαμπάζη, Βασίλη Τόγια, Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, Ελένη Τσιαούση, Νίκο Τσώνη, Νίκο Φαρμάκη, Μανώλη Φραγκιαδουλάκη, Νίκο Χούλη, Τηλέμαχο Χυτήρη, Δημήτρη Γεωργόπουλο, Νίκο Σαμαρά, Δημήτρη Δρούτσα, Δημήτρη Ρέππα, Θόδωρο Γεωργιάδη, Γιάννη Μελίδη, Γιώργο Βασιλακάκη, Βάσω Αλεξανδρίδου, Νίκο Αφεντουλίδη, Σπύρο Καραμούτσο, Γιώργο Αδαμόπουλο και Θανάση Γικόνογλου.

27 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανε όλοι επιστρέφουμε να στηρίξουμε τον Παπανδρέου…στις προηγούμενες ψήφισα ΝΔ αλλά αν βγει ο Παπανδρέου επιστρέφω κ ‘γώ και πολλοί άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι Ψεύτης και προβοκάτωρας.
      Αν πηγές στη ΝΔ εκεί θα μείνεις ή το ΠΟΛΥ πολύ να ψηφίσεις τον Λοβέρδο. Τον Γιωργάκη δεν υπάρχει περίπτωση να τον ψηφίσεις διότι ξέρεις ότι θα πάει με το ΣΥΡΙΖΑ.
      Για αυτό και είσαι ψεύτης.

      Διαγραφή
    2. Παλιός πασοκτσης είμαι κ δε θα μου πεις τι να κάνω…ΝΔ ψήφισα μόνο στις προηγούμενες εκλογές κ το σκυλομετανιωσα.Ποιος ΣΥΡΙΖΑ κ κουραφέξαλα ο Παπανδρέου θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο
      Σε πειράζει που φεύγουν κ άλλοι απ το κόμμα σου Ε? Να τον χαίρεσαι το μητσοτακη .Ασυγχώρητος που τον ψηφίσα

      Διαγραφή
  3. ΘΑΝΑΣΗ ΟΤΑΝ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΛΙΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΛΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ημουν στο ΠΑΣΟΚ και ψηφισα με καμαρι ολα τα μνημονια πηγα ομως στον ΣΥΡΙΖΑ που ηταν αντιμνημονιακος, αλλα στο τελος εφερε και αυτος μνημονια αλλα στην συνεχεια το καλοσκεφτηκα και ειπα να γυρισω πισω με τον ΓΑΠ που κατεβαινει υποψηφιος με το ΚΙΝΑΛ, αλλα τελικα επειδη δεν βγηκε ο παπανδρεου, ξαναγυρισα στον Τσιπρα
    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωραια διευρυνση κανατε εκει στον συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θανασάκη τα έκανες θάλασσα...
    Δεν κτίζονται έτσι οι πολιτικές καριέρες.
    Υπάρχει μια λέξη (αξιοπρέπεια) τη λένε, ανά έχεις ακουστά.
    Το τραίνο της πολιτικής το έχασες. Κοίτα λοιπόν να προλάβεις κανένα άλλο. Θα πορευτούμε χωρίς εσένα. Θα βρούμε κανένα άλλο να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολιτικα τελειωσες. Καλη ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να σας πω, δεν έχετε πολιτικό αισθητήριο, δε μπορείτε ν αντιληφθείτε το σκεπτικό του μεγάλου πολιτικού , που χαράζει το αύριο του τόπου μας.
    Το σενάριο είναι καλογραμμένο, ο Θανασάκης έχει αναλάβει ιστορική ευθύνη, την επομένη των εκλογών θα είναι μισός βουλευτής ΠΑΣΟΚ και μίσος ΣΥΡΙΖΑ και είναι ο προάγγελος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ .
    Βέβαια δεν ξεχνάμε ότι , ο Τόλκας ήταν το poulain του Γιωργάκη και πολύ, πολύ φοβάμαι, πως ο γιος του Μόσχου κουβαλά νερό σε ξένα βαφτίσια .!
    Οι άνθρωποι γράφουν ιστορία, τι δεν καταλαβαίνετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά μιλάτε για να μιλάτε,η ουσία είναι μια,Λοβέρδος βολεύει ΝΔ και ΓΑΠ βολεύει συριζα,και ο θανασακης σας το λεει όσο πιο καθαρά μπορεί,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ? Εκτός και αν περιμένετε να ξυπνήσει ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς και κάνουν με το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση συνασπισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο πρώτος της λίστας προ ημερών εθεάθη μεταξύ των υποστηρικτών του Ανδρέα Λοβέρδου!Ισως υπογράφει λίστες υποστήριξης για όλους τους υποψήφιους.Σε κανέναν δεν χαλάει χατίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού αυτό είναι το επάγγελμα του ...Οπου μπορεί να βρεί ψωμί του εκεί πάει...Αλλωστε στην ζωή του δεν ξέρει τη σημαίνει η λέξη δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγνοειτε όλοι την οικογενειακή σχέση Γικονογλου - Παπανδρέου. Κωλοτουμπα του Σάκη θα ήταν αν ΔΕΝ στηριζε τον ΓΑΠ. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση και συριζαιικες θεωρίες. Εξάλλου τον ΓΑΠ δεν στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Γάτα ο Σάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν οι οικογενειακες σχεσεις καθοριζαν την σταση του θα πηγαινε και στο ΚΙΔΗΣΟ. Το πρσωπικο οφελος μπηκε πανω απο ολα και τελικα κατεληξε σε βημα στον πολιτικο γκρεμο.

      Διαγραφή
  14. τι γίνεται ρε παιδιά ;
    αυτός δεν είναι στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ ;
    Μήπως άρχισε η αποκαθήλωση ΣΥΡΙΖΑ ;
    Προσεχώς τα υπόλοιπα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός πήρε 9.000 σταυρούς στην Ημαθία.
    Οποίος γέλασε, είναι κακοήθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εάν ο Τανάσης ήταν στην ανασυγκρότηση, καταλαβαίνω. Ανεμομαζώματα. Οι πολιτικοί πυλώνες του Νομού μας. Οι Σριζαίοι νόμιζαν και συνεχίζουν να νομίζουν οτι με ανεμομαζώματα, γίνεται κόμμα εξουσίας και Διοίκησης. Πεσέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ζητάς επιτακτικά απάντηση,ε λοιπόν εδώ έγινε κόμμα εξουσίας ο Κούλης παίρνοντας την θέση του Καρατζαφέρη στο κόμμα του Καρατζαφέρη αλλάζοντας το όνομα,οι συριζεοι γιατί να μην είναι κόμμα εξουσίας,τι κάνουν χειρότερα από τον ΑΞΙΟ???

      Διαγραφή
    2. Τραγούδα όσο θέλεις. Ο κόσμος τους δικούς σου, τους ειδε μια φορά και εκανε μετό. Τους εστειλε αδιάβαστους και διάλεξε Κούλη. Φαντάσου πόσο μπατανόβουρτσες ηταν για να διαλέξει Κούλη. Εσυ συνέχισε να παίρνεις τα χάπια σου και τσίριξε όσο θέλεις. Απο το τρίτο υπόγειο , επάνω δεν ακούγεται κιχ. Θα φας τόσο Κούλη, που ο δικό σου τάπας, θα γίνει πατοσύφονο.

      Διαγραφή
    3. Από κάτι τέτοιους του λόγου σου βγαίνει ο Μητσοτάκης….αν βγει ο Παπανδρέου θα φάτε τέτοιοι μαύρο εκει στη ΝΔ που θα πάει σύννεφο.Τελειώσατε ξυπνα

      Διαγραφή
  17. Κουράστηκα μ' όρια με περιθώρια
    με παραμύθια με παραμύθια με παραμύθια
    διαγράφω τους δεσμούς, συναισθηματισμούς
    και θέλω αλήθεια και θέλω αλήθεια θέλω αλήθεια
    Όπου φυσάει ο άνεμος πάω
    είμαι καλάμι γέρνω δε σπάω
    όπου φυσάει ο άνεμος
    γίνομαι άνεμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το ονοματεπώνυμο του Χρυσοχοΐδη δεν βλέπω στους 64. Κάποιο λάθος κάνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ