Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

DJ Saimon: Ο βασιλιάς των decks επέστρεψε!

Είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες DJ. Mε πάνω από 30 χρόνια καριέρας κατάφερε να στρέψει επάνω του όλα τα φώτα και να θεωρείται από τα πιο δυνατά ονόματα στην Ελληνική Μουσική. Γνωστός για την Πατρινή του καταγωγή, ζει μόνιμα στη Βέροια εδώ και πολλά χρόνια, όμως οι εμφανίσεις του ξεπερνούν τα γεωγραφικά όρια του νομού μας! Ειδικότητά του, η επιστοφή στις αξέχαστες εποχές των 80's και 90's, τότε που η νυχτερινή διασκέδαση είχε άλλο πρόσωπο και το κέφι κρατούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο λόγος φυσικά για τον DJ Saimon, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κάνει το θρυλικό come back και τρελαίνει τους λάτρες της σύγχρονης και λαϊκής μουσικής. Ο «καθηγητής της καψούρας», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, διαπρέπει σε κάθε μαγαζί που εμφανίζεται και ξεσηκώνει τους πελάτες με τα άσματα που παίζει στα decks. 


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στη Βέροια στα τέλη της δεκαετίας του 1980, με τα μαγαζιά να γεμίζουν ασφυκτικά και τους επιχειρηματίες να δίνουν «γη και ύδωρ» για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Φημολογείται πως εκείνη την εποχή για να καταφέρει ένας ιδιοκτήτης club να τον κλείσει, έπρεπε να τον προσεγγίσει πριν από τρεις μήνες, καθώς το πρόγραμμα των εμφανίσεων του ήταν sold out, ενώ το κόστος μιας βραδιάς άγγιζε ποσό - την εποχή της δραχμής - με πολλά μηδενικά!




Έχει γράψει αμέτρητα «ένσημα» στη νύχτα, αλλά ποτέ δεν προκάλεσε με την συμπεριφορά του. Κρατούσε χαμηλούς τόνους και σεβόταν τον κόσμο που τον τιμούσε με την παρουσία του.




Ένας «γίγαντας» των decks που ήξερε να μεταδίδει μέσα από τα τραγούδια του τα συναισθήματά του στους πελάτες. Κάθε επιλογή του μεταφραζόταν σε πολλά ποτά Johnnie black και αμέτρητες κίτρινες νικοτίνες στα δάχτυλα. Τα σφηνάκια και οι παραγγελιές διαδέχονταν η μια την άλλη, ενώ οι βραδιές τελείωναν μετά τις 10 το πρωί, τότε που ο ήλιος είχε φτάσει πάνω από το μαγαζί.


Κι αν τα χρόνια σου περάσουν... όπως λέει το άσμα του Βασίλη Καρρά εκείνος συνεχίζει να βρίσκεται στις επάλξεις και μετά από μια "αγρανάπαυση" από το μαγαζιά, ο Saimon επιστρέφει "στον τόπο του εγκλήματος" το θρυλικό Αιγάλεω City μια περιοχή που αποτελεί το δεύτερο σπίτι του ο DJ Simon. 


Εκεί κάνει το μεγάλο come-back στο Mylos Club, με δύο μοναδικές εμφανίσεις την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, έρχονται κι άλλα bookings με μαγικές βραδιές από τον DJ Simon σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη και φυσικά στην αγαπημένη του Βέροια.


3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ