Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πάτωσε» ο Παπανδρέου στην Ημαθία

Τι κι αν ήρθε μετά Βαΐων και Κλάδων στη Βέροια. Τι κι αν είχε την θερμή υποστήριξη πρώην βουλευτών, δημάρχων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Τι κι αν οι υποστηρικτές του έκαναν μεγάλη καμπάνια υπέρ του στα social media, τελικά οι επιδόσεις του Γιώργου Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ήταν απογοητευτικές στην Ημαθία. Παρ' όλο που ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε πανελλαδικά να περάσει τον Ανδρέα Λοβέρδο και να πάει στον δεύτερο γύρο, στην περιοχή μας έχασε κατά κράτος από το Νίκο Ανδρουλάκη και από τον Ανδρέα Λοβέρδο. 

Σε ολόκληρο νομό πήρε μόλις 756 ψηφοδέλτια, την ώρα που οι συνυποψήφιοί του έλαβαν 1.148 και 1.031 ψήφους αντίστοιχα. Μόνο στην Αλεξάνδρεια ο ΓΑΠ κατάφερε να βγει δεύτερος. Σε όλες τις άλλες περιοχές ήταν τρίτος και... καταϊδρωμένος!

16 σχόλια:

  1. Και ακόμα δεν είδατε τίποτα.
    Αν θέλει να κρατήσει την όποια αξιοπρέπεια του έχει μείνει, να μην κατέβει στο δεύτερο γύρω την Κυριακή, να δεχθεί το ξεκάθαρο μήνυμα και τη πολύ μεγάλη διαφορά και να αποσυρθεί, αφού ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ φώναξε την βούλησή του.
    ΝΑ σταματήσουν τα παπαγαλάκια του να τον παροτρύνουν και να του που ότι θα ξεφτιλιστεί αν συνεχίσει.
    Θα ξεφτιλιστεί, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ είναι στα κάγκελα μαζί του, αν δεν το καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα μεγάλε.
      Θα τον ξεφτιλίσουμε

      Διαγραφή
    2. Ερώτηση με ποιον θα κατέβει ο Ανδρουλάκης στο 2ο γύρο; Με τον ευσεβή σας πόθο τον γαμπρό μας; Τίτλος εκλογών του ΚΙΝΑΛ στη Βέροια"Γενίτσαροι του ΠΑΣΟΚ,γιουσουφακια του Κούλη".

      Διαγραφή
    3. Αν μιλούσες με τόσο πάθος εναντίον της ΝΔ και όχι απέναντι στον Παπανδρέου τότε το ΠΑΣΟΚ θ Ακουγόταν στους δρόμους .Δηλαδή κ εμείς που ψηφίσαμε ανδρουλακη αλλά σεβόμαστε τον Παπανδρέου δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ?ντροοπη σου αν είσαι ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΕΙΣΑΙ πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτά που γράφεις

      Διαγραφή
  2. Ο Γικόνογλου θα ξαναγίνει πιστός στρατιώτης του Σύριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτούς που έχει δίπλα του τι περίμενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τσιμπάτε,όλα γίνονται για να προβληθεί το πασοκ,με σκοπό να τραβήξει κόσμο από τον Συριζα.
    Την μοίρα της ΔΗΜΑΡ του κουβελη θα έχει.
    Ούτε στην βουλη δεν θα μπει.
    Κρατήστε το σχόλιο μου,θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γράφεις κανένα σενάριο για σήριαλ να βλέπουμε τα βράδια, λέω γω...

      Διαγραφή
  5. 2ος χωρίς τις προβοκατορικες δημοκρατικές δεξιόστροφες ψήφους. Η novartis και η Siemens δεν έχουν κλείσει τους λογαριασμούς τους.Και ο Ανδρέας δεν πήρε συγχωροχάρτι ούτε από τον Πάπα που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζέψτε τον.
    Αφήστε το χώρο να προχωρήσει. Για μια φορά στη ζωή του να κάνει το καλό της παράταξης.
    Μην συνεχίσεις την εκλογική διαδικασία, έχασες με 10 πόντους διαφορά. τι θέλεις τώρα ; Μόνο διχασμό θα φέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Λοβέρδο το γράφεις σίγουρα,το αριστερό δεκανικι του Σαμαρά,το δεξί ο Βενιζέλος τα παράτησε!

      Διαγραφή
  7. Oloi h veria pire sintaxi apo papandrea se somata asfalias k tora to staurosane. Axaristoi. Hahahaah hahaah. Lamogia pasokia. Ndules akoma xiroteroi. Elladara athanath

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1 ημιχρονο .2 τελικο! Σηκω Ανδρεα για να δεις τα παιδια της Αλλαγης( κι αν ριξεις και καμμια σφαλιαρα θα εχεις απολυτο δικιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόψτε πρόσωπα που τον πλαισιώνουν. Μια ζωή στους αγώνες. Μια ζωή ταλαιπώρια. Στο παρα ενα γλύτωσαν την εξορία και το απόσπασμα. Αγώνες άλλο πράμα. Οποιος μιλήσει για επιτήδειους και τα λοιπά, ειναι σκέτη αντίδραση της δεξιάς. Δείτε αξιολογήστε και κάντε ότι σας φωτίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εάν δεν έκανε δήλωση ο Γικόνογλου καλύτερη θέση θα είχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ