Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε τι έγινε στη συνάντηση φίλων του Ανδρουλάκη στη Βέροια

Κουκουλόπουλος: «Με ποσοστά "Τσαουσέσκου" η συσπείρωση γύρω από τον Νίκο»
Με τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ προ των πυλών και την εκστρατεία των 6 υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, σε συνδυασμό με την απώλεια της Φώφης Γεννηματά που «πάγωσε» τον προεκλογικό αγώνα και πήγε πίσω το πρόγραμμα των υποψηφίων, η επίσκεψή τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας δεν κατέστη εφικτή. Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας Κώστας Ασλάνογλου, ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πρόλαβε να επισκεφθεί τη Βέροια, ωστόσο διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 1 Δεκεμβρίου συνάντηση φίλων και υποστηρικτών του στην Ελιά.


Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι πρώην βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος και Μιχάλης Τζελέπης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, την οποία υποστηρίζουν και προωθούν σε συναντήσεις σε όλη τη χώρα, την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το μέλλον της παράταξης και άλλα. Σύντομο χαιρεστισμό απηύθυνε και η Ολυμπία Αποστόλου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ημαθίας, Κώστας Ασλάνογλου.


Στην ομιλία του ο Πάρις Κουκουλόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Το ζητούμενο της αναμέτρησης είναι να κάνουμε ξανά την παράταξη μεγάλη για την πατρίδα και τον λαό της. Έχουμε μια άτολμη κυβέρνηση και έναν ΣΥΡΙΖΑ που λέει άλλα κάθε μέρα, με τη χώρα να βρίσκεται σε δυσάρεστη κατάσταση. Ναι, δεν είναι όνειρο απατηλό να ξαναστήσουμε την παράταξη. Απεναντίας, τώρα είναι η ώρα και πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη», τόνισε.

Σχετικά με το μέλλον της παράταξης είπε πως: «Αν το εγχείρημά μας έχει δυνατότητα να πετύχει, πρέπει να έχουμε γνώση της αφετηρίας. Ή αλλάζουμε την σχέση με τη νέα γενιά ή το εγχείρημα είναι όνειρο απατηλό», σημείωσε.


Σχετικά με την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, είπε: «Γιατί με τον Νίκο; Γιατί το ΠΑΣΟΚ για να φύγει μπροστά και ψηλά, του είναι απαραίτητη μια ηγεσία ελεύθερη βαρών. Ο Νίκος έχει αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα και μπορεί απευθείας να μιλήσει με την κοινωνία, πόσο μάλλον που τα προβλήματα είναι εντελώς καινούρια. Υπάρχει τρομακτική συσπείρωση γύρω από τον Νίκο, με ποσοστά "Τσαουσέσκου"», σχολίασε, συμπληρώνοντας πως ο Ανδρουλάκης είναι η απόλυτη έκφραση της νέας γενιάς στην Ελλάδα. «Ας του δώσουμε δύναμη να κάνει την μεγάλη ανατροπή», είπε κλείνοντας.


Παίρνοντας τον λόγο ο Μιχάλης Τζελέπης αναφέρθηκε στην παράταξη, λέγοντας πως επί 10 χρόνια ο χώρος λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε και προδόθηκε και πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως δεν έχει μέλλον, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα δίπολο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που σκορπάει διχόνοια και διχασμό. Χαρακτήρισε τον Μητσοτάκη αλλαζονικό, που η δύναμή του να πηγάζει μόνο από την ύπαρξη του Τσίπρα. 

«Ο μόνος φόβος είναι να μην ξαναέρθει ο Τσίπρας. Άρα η επιλογή για αρχηγό της παράταξής μας δεν είναι μόνο να εκλέξουμε ηγέτη, αλλά είναι μια δύσκολη επιλογή. Να σταθούμε όλοι ύψος των περιστάσεων, έξω από συναισθηματισμούς, για προοπτική στην παράταξη, άλμα προς τα μπρος, για ανανέωση και αυτόνομη πορεία, κάτι που άφησε παρακαταθήκη η Φώφη Γεννηματά», ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ σχετικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι ήταν από τους λίγους που ποτέ δεν έφυγαν από την παράταξη.

Σημειώνεται πως, όπως ενημέρωσε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, στο πλαίσιο της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοζάνη, πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη και στη Βέροια.

Δείτε φωτογραφίες:






































18 σχόλια:

  1. .... αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε στους κυρίους (εμείς που δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ) είναι, ότι δεν εγκατάλειψαν το πλοιο και το βουλιαξαν αυτανδρο
    Κάποιο άλλοι κύριοι, πηδηξαν από το πλοίο που βούλιαζε και φορώντας ροζ μπλουζάκι ανέβηκαν στη βάρκα του σύριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την βαρκα την βουλιαξαν ΝΔ -ΠΑΣΟΚ χερακι χερακι. Ακομα να το καταλαβεις;

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς ότι έγινε με το πλοίο της ΝΔ,το 2009 οι δεξιοί δεν το εγκατέλειψαν άλλοι όμως φορώντας σκούρο μπλε προς το μαύρο μπλουζάκι ανέβηκαν στην βάρκα της ακροδεξιάς μετονομαζοντας την "φιλελε".

      Διαγραφή
  2. Το κιναλ υποστηρίζει και ψηφίζει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Βαθιά δημοκράτες τι να λέμε. Μόνο λύπη για την κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε ρε φτώχεια ... που είναι οι εποχές με τους μπουφέδες και τα happenings... γεροντίλα και καφές της παρηγοριάς για τα περασμένα μεγαλεία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο παρόν χρονικό περιβάλλον, με τα παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, Μεσογειακά και τοπικά πολιτικά δεδομένα, με την επιβαρυμένη πορεία των τελευταίων ετών του χώρου της Σοσιαλδημοκρατίας στην χώρα μας, αλλά και την ανοδική τάση στον παγκόσμιο πολιτικό χάρη, έχω την εντύπωση ότι η λύση του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η πιο βολική για τα εθνικά μας συμφέροντα, διότι, είναι πολιτικός με σοσιαλιστικές υποδομές, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει εκθέσει τον χώρο, παρέμεινε στο χώρο όταν άλλοι υποψήφιοι έκαναν δικά τους κόμματα, είναι έμπειρος στα Ευρωπαϊκά θέματα και με τις απαραίτητες γνωριμίες στα κέντρα των αποφάσεων (όλα πλέον εκπορεύονται από την ΕΕ, ας μην γελιόμαστε), δεν είναι από πολιτικό τζάκι, είναι νέος και γνωρίζει τα σύγχρονα θέματα της νεολαίας αφού τα έχει ζήσει και ο ίδιος, δεν είναι λαϊκιστής, οι δηλώσεις του είναι αυστηρά για την ουσία της πολιτικής και τέλος δεν έχει προκαλέσει με τις δηλώσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω χωρίς να δίνω (λευκή πολιτική επιταγή).

      Διαγραφή
    2. Ας υποθέσουμε οτι ειναι όπως τα λες. Φαντάζομαι οτι ξέρεις καλά, σε ποιανού χέρια είναι η οικονομία και η θεσμική δυνατότητα της χώρας. Για την οικονομία, δεν συζητάω. Πές μου τι δυνατότητες εχει όχι ο Ανδρουλιδάκης αλλά, ο κάθε Ανδρουλιδάκης. Η μόνη δυνατότητα που υπάρχει ειναι, να συμφωνεί με τις επιλογές των ισχυρών στην Ευρώπη. Η μόνη. Η εποχή λόγω Τουρκίας, μας ευνοεί ως χώρα αλλα, δεν ξέρω για πόσο. Η πολιτική επάρκεια των δικών μας σε σχέση με των Ευρωπαίων, υστερεί κατα πολύ. Να πούμε για πολιτική ηθική; Την ωριμότητα του εκλογικού σώματος; Χάσαμε πολύ χρόνο τρώγοντας πολιτικό ψιλοκομμένο τυρί. Κομματικό τυρί. Αν δεν ζοριστούμε πολύ, δεν εχει μέλλον, ότι και να σημαίνει αυτό. Το λυπηρό είναι οτι πολλοί απο αυτούς που δεν κατάλαβαν οτι βούλιαζαν τη χώρα, ξαναθέλουν να στήσουν το μπακάλικο. Λες και κάποιος ξέχασε. Να πούμε και για τους δεξιούς; Συμφωνώ. Ποιο ειναι το λιγότερο κακό; Προσωπικά μετά απο δεκαετίες συμμετοχής απο την αριστερόστροφη μεριά, κάθε αριστερό, ειναι καταστροφικό. Οπισθοδρομικό. Οτιδήποτε αριστερόστροφο συνεχίζει να πουλιέται στην "πολιτική αγορά". εχει υπόβαθρο το ψέμα, την ιστορική διαστρέβλωση, την βία, την απαξίωση κάθε ανθρώπινης πλευράς. Τα παιδιά, δεν τα φέρνει ο πελαργός, όπως μας έλεγαν. Μεγαλώσαμε και ξέρουμε πλέον. Κάποιοι επιμένουν οτι αυτός τα φέρνει. Πέραν πάσης αμφιβολίας, δεν τα φέρνει. Ο όποιος Ανδρουλάκης, λοιπόν, θα παίζει με κίτρινα παπάκια στην μπανιέρα, περιμένοντας εντολές πόθε θα βγει να στεγνώσει. Παπάκια, φαΐ, καλό μισθό και σαπουνόφουσκες. Η Ευρώπη της Γερμανίας, Δανίας, Ολλανδίας κλπ, δεν εχει σχέση με την Ευρώπη της Ελλάδας.

      Διαγραφή
    3. Στον (ΤΣΕ2 Δεκεμβρίου 2021 - 2:10 μ.μ.)
      Αγαπητέ, Όχι ότι δεν έχουν γίνει και αυτά που λες. Απλά είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζεις (όπως και οι περισσότεροι) τι αλλάζει στην ΕΕ με ταχύτητα. Ειδικά μετά τις επερχόμενες Γαλλικές εκλογές. Σε λίγο θα έχουμε μια άλλη ΕΕ, όχι τέτοια που έμαθες μέχρι σήμερα. Η ΕΕ θα αρχίσει να σχηματίζεται, αρχικά με ενιαία εξωτερική πολιτική και άμυνα και με αποφάσεις που θα παίρνονται με πλειοψηφία και όχι με ομοφωνία όπως σήμερα με τις γνωστές αγκυλώσεις. Πάμε για νέα συνθήκη. Το Μάάστριχ τελειώνει μαζί με την παλιά Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό κρίνεται απαραίτητο όσο ποτέ να ηγηθεί ένα νέο πρόσωπο με Ευρωπαϊκή πολιτική παιδεία και διασυνδέσεις.
      Δεν είναι ο χώρος και ο τόπος για περισσότερα. Κράτα μόνο ότι σου είπα, ακόμα και αν δεν συμφωνείς και προσπάθησε να παρακολουθείς τα Ευρωπαϊκά τεκταινόμενα διότι θα τα ζήσεις, μόνο να είσαι γερός.

      Διαγραφή
    4. Δεν εχει σημασία αν συμφωνούμε 2 Δεκεμβρίου 2021 - 2:52 μ.μ. Τις απόψεις μας καταθέτουμε με την υποκειμενική μας κρίση. Το τι θα ειναι αύριο η Ευρώπη, δεν το ξέρουμε. Το εάν αλλάξει, θα αλλάξει απο τους ισχυρούς για τα δικά τους θέλω και οι αδύναμοι θα ειναι απλά υπάκουοι. Οι διασυνδέσεις, ειναι κύρια οικονομικές και πίσω απο κλειστές πόρτες. Οτι ακούμε επίσημα ως πολιτικές αποφάσεις, ειναι αποφασισμένα σε κλειστό κύκλο ανθρώπων με ισχύ, όχι απαραίτητα με πολιτική εξουσία. Το παρασκήνιο, ειναι ισχυρότερο. Με δεδομένη την υποθήκευση της χώρας σε ότι παραγωγικό και θεσμικό, νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Γεωπολιτικά εάν μας κάτσει λόγω Τουρκίας, εχει καλώς. Μακάρι να ζήσει καμια δεκαριά χρόνια ακόμη ο Ερντογάν για να αποφασίσουν να τους διαλύσουν σε κάμποσα κομμάτια. Με τα λίγα δεδομένα που εχω και εξω απο τον χορό,περίπου έτσι τα σκέφτομαι υποκειμενικά βέβαια πάντα.

      Διαγραφή
    5. Δεν εχει σημασία αν συμφωνούμε 2 Δεκεμβρίου 2021 - 2:52 μ.μ. Τις απόψεις μας καταθέτουμε με την υποκειμενική μας κρίση. Το τι θα ειναι αύριο η Ευρώπη, δεν το ξέρουμε. Το εάν αλλάξει, θα αλλάξει απο τους ισχυρούς για τα δικά τους θέλω και οι αδύναμοι θα ειναι απλά υπάκουοι. Οι διασυνδέσεις, ειναι κύρια οικονομικές και πίσω απο κλειστές πόρτες. Οτι ακούμε επίσημα ως πολιτικές αποφάσεις, ειναι αποφασισμένα σε κλειστό κύκλο ανθρώπων με ισχύ, όχι απαραίτητα με πολιτική εξουσία. Το παρασκήνιο, ειναι ισχυρότερο. Με δεδομένη την υποθήκευση της χώρας σε ότι παραγωγικό και θεσμικό, νομίζω δεν μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Γεωπολιτικά εάν μας κάτσει λόγω Τουρκίας, εχει καλώς. Μακάρι να ζήσει καμια δεκαριά χρόνια ακόμη ο Ερντογάν για να αποφασίσουν να τους διαλύσουν σε κάμποσα κομμάτια. Με τα λίγα δεδομένα που εχω και εξω απο τον χορό,περίπου έτσι τα σκέφτομαι υποκειμενικά βέβαια πάντα.

      Διαγραφή
    6. Το κατέθεσα και παλαιότερα 2 Δεκεμβρίου 2021 - 2:52 μ.μ.
      Βρέθηκα με Ευρωβουλευτές δικούς μας. Σου λέω τι μου ειπανε αυτοί και συμφωνώ κατα βάση. Οτι εκει, δεν ειναι θέμα μαγκιάς ή εάν εχεις δίκιο σε κάτι. Θα πρέπει να πείσεις πολλούς Ευρωβουλευτές για να περάσει κάτι δικό σου. Δηλαδή, θα του δώσεις κάποια ψήφο σε κάτι δικό του, θα σου δώσει τη δική του, ας πούμε. Δίκιο μπορεί να εχεις αλλά, η θέληση σε κάτι της Γερμανίας ή Γαλλίας, εχει περισσότερη πειθώ. Περισσότερη πειθώ, εχει ακόμη ΜΕΡΣΕΝΤΕΖ, με το ανάλογο λόμπι, που επίσημα βρίσκονται στις Βρυξέλλες. Και τα εξωθεσμικά λόμπις, ειναι πολλά. Επαναλαμβάνω λοιπόν οτι, εχουμε μικρό βάρος ως μικρή χώρα , χειροπόδαρα δεμένη απο αυτούς.Αν σου πω περισσότερα, θα μου πείς οτι δεν μπορεί αυτή η χυδαιότητα να ειναι πολιτική. Ε σου λέω οτι μπορεί. Χίλια δίκια να εχεις εάν δεν συμβαδίζουν με τα δικά τους, έχασες. Θα σε πληρώνουν όμως πλουσιοπάροχα μήπως και στεναχωρηθείς. Και θα περνάς τόσο καλά , που δεν το φανταζόμαστε εμείς εδω.

      Διαγραφή
    7. Στον ΤΣΕ.
      Δεν διαφωνώ ότι έχουν (ειδικό βάρος) οι εταιρείες και στην ΕΕ, αλλά αυτά με δεδομένο τη Γερμανική παντοκρατωρία η οποία αλλάζει σύντομα με τη νέα συνθήκη που ετοιμάζεται. Οι πληοψηφικές αποφάσεις που θα καθιερωθούν μπορούν να δημιουργήσουν αντίπαλους συσχετισμός στα Γερμανικά συμφέροντα. Έτσι η Μονοκρατωρία της Γερμανίας περιορίζεται και η ΕΕ γίνεται πιο ευέλικτη και πιο δημοκρατική. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι θα γίνει πρότυπο δημοκρατίας. Αλλά θα πάψει να είναι Γερμανική Ενωση και αυτό να είσαι σίγουρος το θέλουν όλοι εκτός της Γερμανίας. Ειδικά στα γεωστατικά και αμηντικά θέματα που θα ανοίξουν πρώτα οι εταιρείες θα έχουν δεύτερο ρόλο διότι παίζεται η ύπαρξη της ΕΕ. Κανείς δεν ξέχνα ότι όλα ξεκίνησαν σαν Ένωση χάλυβα και άνθρακα με Γαλλία και Γερμανία, αλλά από τότε έχουν περάσει 70 χρόνια και είναι καιρός η Ενωση αυτή να ενηλικιωθεί.

      Διαγραφή
  5. .....καλά ήταν....μας κέρασαν τον καφέ.....είχε ζέστη μέσα στην αίθουσα....γελάσαμε με ότι ακούσαμε και ότι είδαμε.....μια χαρά ήταν μην είμαστε και αχάριστοι μια χαρά πέρασε η ώρα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος και να βγεί αρκεί να μην συνεργαστεί με τους ακραίους της χειρότερης μορφής δεξιάς που κυβερνά,όπου δεξιά και πούλημα της χώρας σε ντόπιους και ξένους ιμπεριαλιστές,φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τουλάχιστον εκει παρόλο που δεν ήταν ο ίδιος είχε και λίγη νεολαία
    Στον άλλο τον εθνοπροδοτη το βλαμμένο τον Γαπ στην καλύτερη ο νεότερος να ήταν 60

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ