Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ζέγου: Ο κόσμος της Βέροιας θέλει να διασκεδάσει

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της Βέροιας. Έχει μια μεγάλη πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης μας και έχει εντυπωσιάσει τόσο με την σκηνική της παρουσία, όσο και με τη φωνή της. Ο λόγος για την Φωτεινή Ζέγου, την λαϊκή ερμηνεύτρια που κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στο «Voice». Η ίδια σε δηλώσεις της στο veriotis.gr, σημειώνει πως ο κόσμος της Βέροιας παρ' ότι πέρασε και περνάει μια δοκιμασία λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, ανταποκρίνεται και έχει πολύ καλή διάθεση στο να βγει, να διασκεδάσει και να περάσει όμορφα. «Είναι κάτι που μας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε» ανέφερε.


Σε ερώτησή μας για τις εντυπώσεις της από το «Voice» είπε χαρακτηριστικά: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από το «Voice». Ο χώρος είναι υπέροχος και έχω την τύχη να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους και άψογους επαγγελματίες. Πραγματικά, περνάμε υπέροχα και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Από την διεύθυνση του καταστήματος, τους συναδέλφους μου, το προσωπικό και όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα του «Voice», μόνο καλά λόγια έχω να πω και ένα μεγάλo ευχαριστώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ