Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικά τα νούμερα - Τρομάζει ο χάρτης

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η Κεντρική Μακεδονία. Δυστυχώς τα μηνύματα που μας έρχονται από το Υπουργείο Υγείας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Υπάρχει μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού και το σύστημα υγείας δέχεται τρομακτική πίεση. Ο χάρτης που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ είναι ενδεικτικός της όλης κατάστασης. Μέσα σε μια ημέρα, καταγράφηκαν 366 κρούσματα στην Ημαθία, 535 στην Πιερία, 176 στην Πέλλα, 151 στο Κιλκίς, 217 στην Χαλκιδική, 471 στις Σέρρες και 3.997 στη Θεσσαλονίκη.

Το μέλλον είναι δυσοίωνο και ουδείς γνωρίζει πότε θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η φετινή Πρωτοχρονιά θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της Πέμπτης 30 Δεκεμβρίου 2020:



8 σχόλια:

  1. Άραγε τι θα είχε συμβεί, αν υπήρχαν κανονικά νοσοκομεία με κανονικές μεθ; Αυτό δυστυχώς δεν θα το μάθουμε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα νοσοκομεία και πόσες ΜΕΘ για να είσαι ικανοποιημένος... λαϊκιστή ανεμβολιαστε

      Διαγραφή
    2. 50% κάτω από τις χώρες της ευρωζώνης κατά μέσω όρο εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος σήμερα,αν συνεχίσει το κακό με τις διπλάσιες ή τριπλάσιες. Κυβερνάς για τους πολίτες όχι για την πάρτη σου λαϊκιστή 2:57.(Ευρωζώνη δυτική Ευρώπη).

      Διαγραφή
  2. Πώς να μην ανέβουν τα κρούσματα έξω στα καφέ κ ταβέρνες γίνεται χαμός ο ένας πάνω στον άλλον τα τραπέζια κ ο κόσμος κολλημένος ο ένας πάνω στον άλλον εκεί δεν έχει κορονοοιο μόνο το βράδυ στα κλάμπ πόσο αντιφατικό αυτό κατά τα άλλα τα κρούσματα στον Θεό μετά την πρωτοχρονιά θα δούμε τι θα γίνει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερώτηση ποιος μπορεί να το σταματήσει όλο αυτό, η ατομική ευθύνη ή η καθοδηγούμενη συλλογική; Η πρώτη είναι μηδενική σχεδόν,η δεύτερη όπου φυσα ο άνεμος,μόνη μας ελπίδα ο θεός ή να βάλει μυαλό στον Κούλη ή να εξαφανίσει το ιό. Τώρα θα πεις το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, ναι αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε πρώτοι στο κακό, χάθηκε να είμαστε πεντηκοστοι στο δυτικό κόσμο? Λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανίκανε Κούλη. Σου άφησε τοσα δις ετοιμα απο τα λεφτόδεντρα αλλα, ΜΕΘ δεν σου άφησε. Να φύγεις. Να ερθει ο Αλέξης. Με ενα αρθρο ούτε καν με νόμο, θα εξαφανίσει τον ιό. Μόνο με τον Αλέξη δούλευαν όλα ρολόι και ηρθες εσυ να τα διαλύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τον μαλώνεις τον Κούλη,τα λεφτά που του άφησε ο Αλέξης ήταν δικα σου και δικά μου και όχι από λεφτοδενδρα,αλλά τι να κάνει ο καημένος όταν οι υποστηρικτές του ακόμη δεν έχουν ξεχωρίσει ότι το άρθρο δεν έχει νόμο αλλά ο νόμος άρθρο,μετά την πιπίλα πήραν το άρθρο και το νόμο στο στόμα τους τα διανοητικά *μπέιμπι*.

      Διαγραφή
  5. Φόβος, τρόμος, πανικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ