Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτη διακοπή νερού μεταξύ των οδών Ανοίξεως – Ε. Βενιζέλου – Ελιάς στη Βέροια

Λόγω κεντρικής βλάβης σήμερα τα ξημερώματα
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γνωστοποιεί στους καταναλωτές και πελάτες της ότι, σήμερα Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 θα γίνει έκτακτη διακοπή νερού μέχρι την ώρα 14:30, μεταξύ των οδών Ανοίξεως – Ε. Βενιζέλου – Ελιάς στη Βέροια, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό του δίκτυο ύδρευσης σήμερα τα ξημερώματα . Θα καταβληθεί προσπάθεια όλες οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε να δοθεί το νερό γρηγορότερα.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.

Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.

3 σχόλια:

  1. Έχει παραγίνει με την ΔΕΥΑΒ, δεν υπάρχει αυτό που ζούμε ούτε στην... Μπονζουάνα... τρύπες ανοικτές, λάσπες, πέτρες, τα οχήματα δεν μπορούν να φρενάρουν από το χώμα και τις πέτρες που έχουν φτάσει σε κάθε σημείο της ασφάλτου και τίθεται το ερώτημα: Επιτέλους δεν έχει ουδείς ευθύνη, δεν υπάρχει καμία Υπηρεσία, καμία Αρχή να παρέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ γι' αυτό το χάλι τόσων μηνών, για την βάναυση καταπόνηση και συνέπεια στην καθημερινότητα των πολιτών, στην απαλοιφή της Οδικής Ασφάλειας στην πόλη αυτή; Κάποιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΕΥΑΒ ειναι απαράδεκτη το νερό κόπηκε 8 η ώρα το πρωί και το αυτοκίνητο έλεγε απο της 9 έως της 14.30 μπράβο Στεργιο ολα καλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν ξαφνική βλάβη στον κεντρικό αγωγό τα ξημερώματα. Τι να κάνουν; ας μην ξεχνάμε ότι η Οδός Μ. Αλεξάνδρου ήταν η πρώτη οδός στη Βέροια που ξεκίνησε το νέο δίκτυο της πόλης το 1984 επί Βλαζάκη αν θυμάμαι καλά. Σχεδόν 40 χρόνια.!!! Δικαιούται να χαλάσει ο κεντρικός αγωγός. Τώρα που αλλάξαν το δίκτυο, αν διορθώσουν και τον κεντρικό σίγουρα θα είμαστε καλύτερα. Νομίζω ότι τα βάσανά μας τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ