Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοβαρό τροχαίο κάτω από τους Αγίους Αναργύρους - Δύο άτομα στο Νοσοκομείο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 3 Δεκεμβρίου στη Βέροια μετά από τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ένας οδηγός, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και χτυπήσει στα προστατευτικά τοιχία. Η πρόσκρουση ήταν ιδιαίτερη ισχυρή (όπως άλλωστε φαίνεται και στην φωτογραφία του veriotis.gr), ενώ στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα δεύτερο αμάξι που ήρθε από πίσω.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως το Περιπολικό της Τροχαίας και ένας Σταθμός του ΕΚΑΒ. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας. Προανάκριση του ατυχήματος διεκεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

6 σχόλια:

  1. Τρέχουν...Τρέχουν..Τρέχουν!!!μαγκια κλανια και εξάτμιση και κινητό ο,,,εκείνη την ώρα κατεβαίνουν και ανεβαίνουν παιδια στο Σχολείο Πολλά!!ευτυχώς δεν ηταν κανένα απο αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως είναι στο σημείο που κατεβαίνεις την κατηφόρα πίσω από τους Αγ. Αναργύρους και συναντάς την Λεωφόρο Στρατού; Εκεί που έχει καθρέφτη "για τα ματοτσινορα" κ κάτι κάδους που κόβουν την ορατότητα; Λέω μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ( ΕΥΤΥΧΩΣ) ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΑΟΥΝΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυριε/Κυρια Ανωνυμε/η οσο αναφορα τα "σαραβαλα" που αποκαλεσες, ειναι γουστο και επιλογη του καθενος να οδηγαει οτι θελει. Για τους μεγαλους ανθρωπους που κυκλοφορουν με σαραβαλα δεν σε πειραζει αλλα για τους "καραγκιοζηδες" εχεις θεμα. Επισης εαν γουσταρουν θα καπνιζουν σαν μαουνες, δεν νομιζω να σε επηρεαζει αυτο. Δεν διαβασα καπου παντως να αναφερει για νεαρους γιατι λογικα εσυ ειπες καραγκιοζηδες και αναφεροσουν στους νεαρους. Ο καθενας να κοιταει την παρτη του λεω εγω και τις θεωριες ασ' τες για τους αλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικα τι γραφεις? εχεις καθολου αυτογνωσια?
      εισαι βλακας/βλαμμενη?
      Εισαι υποδουλωμενος/η στη νεα ταξη πραγματων και κοιτας μονο τη παρτη σου?
      Αν τυχαινε σε εσενα ενα τετοιο περιστατικο θα εριχνες το φταιξιμο σε ολους και κυριως στον καραγκιοζη που το προκαλεσε
      Κοψε τις μαλακιες και μην κοιτας μονο τη παρτη σου

      Διαγραφή
  5. Οι δρόμοι είναι όλοι καλοί, αυτοί που φταίνε είναι οι απρόσεκτοι και ηλικιωμένοι οδηγοί, να μην τρέχουμε και να οδηγούμε σωστά και να τηρούμε το ΚΟΚ και τα όρια ταχύτητας, περαστικά στους τραυματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ