Quantcast

http://picasion.com/

Μπαράζ πολιτικών εκδηλώσεων στον ΣΥΡΙΖΑ - Μετά τον Παππά και ο Φίλης διαδικτυακά στη Βέροια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας και η Θεματική Παιδείας Ημαθίας διοργανώνει την Τρίτη 7/12/2021 και ώρα 18.00 διαδικτυακό διάλογο για την Παιδεία με θέμα: «Η επίθεση στο Δημόσιο Σχολείο και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» με ομιλητή τον Νίκο Φίλη, βουλευτή Α΄Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ., πρώην υπουργού Παιδείας. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Άγγελος Τόλκας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ημαθίας. 

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 ο πρώην υπουργός και Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Νίκος Παππάς θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 20:15 στην Ελιά.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.facebook.com/syriza.imathia

7 σχόλια:

  1. Η νοτια μνακεδονια περιμενει με ανυπομονησια τον Νικο Φιλη.

    Αυτος ειπε και για τους ποντιους οτι δεν ηταν γερνοκτονια,απο κρυωμα πεθανανε βγηκαν λουσμενοι χειμωνιατικα και επαθαν ψυξη.
    Ευτυχως εχετε τον μεγαλυτερο πολιτικο ψευτη, αρχηγο, και δε θα ξανακοροιδεψετε κοσμακη.
    Ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....μνακεδ....περιμένει "διαδικτυακά" τον Νίκ........ Γερνοκτονια....Πρώτα διαβάζουμε το άρθρο και μετά "κρίνουμε",ανώνυμε 1:49μμ. Μετά λέτε ότι είμαι συριζεος,αντίθετος με την ηλιθιότητα είμαι,από όπου και αν προέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λήθη(εξ ου και ο ηλιθιος) , 7.49μ.μ.,βρίσκεται όχι στα συντακτικά λάθη γραπτού λόγου, αλλα στην νοητική ασυναρτησία.
      Απλά στον σύριζα μαζευτήκατε πολλοί.
      Όχι με συντακτικά λάθη.
      Τα άλλα.

      Διαγραφή
    2. Στην πρώτη σειρά αυτοπεριγραφεσαι,από τη δεύτερη και τριτη σε αντιπροσωπεύει μόνο η τρίτη,όσο για το συριζα ούτε που με νοιάζει πόσοι μαζεύτηκαν,τις ανοησίες σου δεν άντεξα!

      Διαγραφή
    3. 6 Δεκεμβρίου 2021 - 11:45 μ.μ. Και τι σε πειράζει εσένα που μαζευτήκαμε πολλές; Ενοχλάμε κανένανε; Μήπως εισαι σρέϊτ Βλάχος και σε ενοχλάει η πρόοδος; Θα σε δείρω.

      Διαγραφή
  3. Αυτοί τελείωσαν με τον Τσίπρα απλά δεν το παραδέχονται. Μετά τις επόμενες εκλογές θα τον αλλάξουν και θα γίνει χαμός, αν όχι διάσπαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι νομίζουν οτι ειναι αντίθετοι με την ηλιθιότητα. Οτι υποστηρίζουν ντην προοδευτική παράταξη. Αλλά απλά ΝΟΜΙΖΟΥΝ. Δικαίωμά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ