Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αστυνομικοί Ημαθίας: Ρατσιστικός ο χαρακτηρισμός του Παπαδημητρίου

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Προς έκπληξη μας ακούσαμε και είδαμε σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, το Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Παπαδημητρίου Χαράλαμπο να αποκαλεί τους συναδέρφους μας ως «ΜΠΑΤΣΟΥΣ». Ο απαξιωτικός και ρατσιστικός αυτός χαρακτηρισμός δεν μπορεί να προφέρεται από Έλληνα εκλεγμένο και εκπρόσωπο του Ελληνικού κοινοβουλίου, ούτε ως χάριν ειρωνικού πνεύματος σε συζήτηση, ούτε ως χάριν αστεϊσμού.

Καλούμε τον κ. Βουλευτή να ανακαλέσει δημόσια τη δήλωση του, ζητώντας συγνώμη απ΄ την Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό, που σε καθημερινή βάση δίνουν μάχη με το έγκλημα, με τίμημα ακόμη και τη ζωή τους και το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να καταδικάσει ευθέως και απερίφραστα το γεγονός.

Είναι λυπηρό να αναγκαζόμαστε ως Ένωση Αστυνομικών Ημαθίας να καλούμε Έλληνα Βουλευτή να ανακαλέσει χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν σε κανέναν συνάδερφό μας, ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν στη συνείδηση κανενός».

8 σχόλια:

  1. Και όμως αυτόν τον άνθρωπο, δημοσιογράφο φασιστοειδους μορφής στέλεχος προβεβλημένο από το Σκάι,ο ελληνικός λαός τον εξέλεξε βουλευτή,όπως και τον Μπογδάνο,ακόμη και τον αλητηριο τον (Πορδοσαλτε) αν ήταν υποψήφιος θα έβγαινε. Οπότε αγαπητοί μου αστυνομικοί του νομού μας μην σας παραξενευουν οι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοί για τους οποίους επιδοκιμαστηκαν στο παρελθόν και επιβραβεύτηκαν στο παρόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oτι σπερνει {Παπαδημητριου} ο Ελληνας στην Βουλη θεριζει {αγριαδες}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλά σας θεωρούν σαν ανθρώπους που για 1.000 ευρώ μηνιάτικο σας ντύνουν με κράνος ασπίδα γκλοπ, και αν σας δώσουν εντολή μπορείτε να βαρέσετε διαδηλωτές, νέους γέρους γυναίκες, για να διαλύσετε μια διαδήλωση μπροστά στη βουλή.
    Αν προκληθείτε βέβαια.
    Από μια αντιδιαδηλωση.
    Τους Μπαχαλακηδες.
    Αυτούς δεν τους αγγίζουν.
    Ο νοών νοειτω.

    Όσο για το ότι εσείς διώκετε το έγκλημα, θα σας υποστήριζε ο κόσμος αν δεν έβλεπε ελεύθερους κατ επάγγελμα κλέφτες.
    Παιχνίδι για την εξουσία, κλέφτες αστυνόμοι.
    Για εσάς το διακύδευμα είναι η ζωή σας.
    Βουλευτές σαν τον κύριο το βλέπουν σαν επαγγελματικό κίνδυνο, όπως τον ηλεκτρολόγο με την ηλεκτροπληξια ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αριστερή φρασεολογία υποδεικνύει την πολιτική ταυτότητα του ομιλητή. Η ΝΔ δεν έχει σχέση με την αληθινή δεξιά. Απλό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειρωνευόμενος τον Συριζαίο συνομιλητή του απεκάλεσε μπάτσους τους αστυνομικούς ο παπ,μην γράφετε ό,τι θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δικαιολογία στο στόμα,σου δείχνουν το δάσος και κοιτάς το δάκτυλο,και εγώ ειρωνευομενος τον παπ λέω ότι είστε ίδιοι.

      Διαγραφή
  6. Η κοινωνία εξελίσσεται σε απροσεκτα μικρά παιδιά που ξεχνούν τι έγινε χθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί την προστασια σας να σφυράτε αδιάφορα.Εσείς φταίτε που τους φυλατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ