Quantcast

http://picasion.com/

Από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε!

Τελικά με το ΠΑΣΟΚ δεν πλήττεις ποτέ!
Όπως έλεγαν και οι παλιοί, είναι να το παίζεις τριπλή ευκαιρία και να το χάνεις. Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τις ανατροπές που γίνονται από μέρα σε μέρα. Και εκεί που περιμέναμε ο Τάσος Σιδηρόπουλος να ανακοινώσει επίσημα την στήριξή του στον Γιώργο Παπανδρέου, ξαφνικά στην λίστα με τους 64 πρώην βουλευτές φιγουράρει το όνομα του Θανάση Γικόνογλου, ο οποίος να σημειωθεί πως είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Περίεργα πράγματα γίνονται εκεί στην Κεντροαριστερά...

Να θυμίσουμε πως στην πρόσφατη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στην Ελιά, το παρών είχε δώσει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (είχε εγκάρδια συνομιλία με τον ΓΑΠ), την στιγμή που ο Θανάσης Γικόνογλου τον συναντούσε δύο ώρες αργότερα κάπου στην... Κουλούρα!

11 σχόλια:

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α΄ΚΥΡΙΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργος και παλι Γιώργος! Θα είναι μέγα λάθος να μην εκλεγεί ο Παπανδρέου είναι ο μόνος που μπορεί να επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στα παλια του νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχα ....το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις...?

      Διαγραφή
    2. Και την Ελλάδα, στα τάρταρα. Αφού το ξεκίνησε στο Καστελόριζο, τώρα να το τελειώσει. Αχ! Βρε όμορφη , και ηρωική πατρίδα!! Πότε θα ξυπνήσουν , όλοι αυτοί; Ραγιάδες θα είμαστε για πάντα. Οι επιστήμονες, τα καλύτερα μυαλά ,φεύγουν,η πατρίδα μαραζώνει. Τα χωριά μας, ερημώνουν. Για όλα αυτά και πολλά άλλα, αιτία είναι , ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Αντωνάκης , και τόσοι άλλοι, που έχουν λύσει τα οικονομικά τους. Ξυπνήστε Έλληνες, ξυπνήστε....

      Διαγραφή
  3. Γιώργος και Θανάσης βουλευτής Ημαθίας ΠΑΣΟΚ.ΣΤΟΙΧΗΜΑ 1/??????!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την τύχη της ΔΗΜΑΡ θα έχει.
    Ας γίνουν εκλογές.
    Ούτε 1% δεν θα πάρει αυτό το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ( ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2100) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ