Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 366 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 16.908.
Νέο άλμα με 366 κρούσματα στην Ημαθία
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 35.580 Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 72, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 20.708 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 636. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 540 (84.91%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 96 (15.09%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 30ης Δεκεμβρίου 2021.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Ήταν μόλις 22 χρονών - Καλό Παράδεισο! Συγκλονισμένη και βυθισμένη μέσα στην απέραντη θλίψη είναι η κοινωνία
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα
-
Η Βέροια σήμερα γιορτάζει - Εσύ θα λείπεις; Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την έναρξη της μεγάλης καρναβαλικής
-
Είχαν κάνει το σπίτι τους εργαστήριο - 6 χρόνια πουλούσαν «χρωματισμένο» ηλιέλαιο για παρθένο ελαιόλαδο
-
Λιγότεροι πάγκοι, άδειοι διάδρομοι, απαισιοδοξία για το μέλλον Η εικόνα στο παζάρι της Βέροιας την περασμένη Τρίτη δεν ήταν απλώς
-
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επαναλάβει πολλές φορές ότι η όποια πολιτική κίνηση γίνει δεν θα αποτελεί μια επανάληψη όσων έχουν συμβεί στο
-
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η δεύτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ για το 2026, που αφορά μόνιμες θέσεις εργασίας στον τομέα
-
Ο παλμός της Αποκριάς χτύπησε δυνατά το βράδυ της Τετάρτης, 18 Φεβρουαρίου 2026, στη Βέροια, με τη μεγάλη συναυλία των Stavento και
-
Σε ιδιαίτερα θερμό και πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/02) η κοπή της βασιλόπιτας για το 2026 της δημοτικής
-
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των πολιτών προκαλούν οι ισχυροί άνεμοι που πλήττουν από το απόγευμα της Τρίτης (17/02) την



Όπως με την Ανάσταση, για την προστασία της μετάδοσης του ιού, να γίνει η αλλαγή του έτους νωρίτερα το μεσημέρι ή το απόγευμα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΈλα ρε Hellas Macedona ανε..μπολιαστε. με τις εξυπν... Ιδέες σου ήθελα να πω.. τι είπες τώρα κάτσε να το πουμε στον κουλι να το ανακοινώσει σε διάγγελμα.
ΔιαγραφήΜην μπερδεύεις τα φυσικά γεγονότα με την επιστημονική φαντασία.
ΔιαγραφήΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΈχεις δίκιο... Τα ξέρεις από μέσα φαντάζομαι......ότι νάνε....
ΔιαγραφήΌταν ο κόσμος βαρεθεί να βγαίνει,τότε θα πέσουν και τα κρούσματα με τις συνέπειες τους. Απόδειξη ότι δεν φοβάται είναι ο χαμός που γινόταν εχθές βράδυ και σήμερα μεσημέρι έξω. Κουραστηκαμε όλοι,εμβόλιο και όποιος σωθεί!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠηραν παραδειγμα απο τον Κουλη τον εθνικο τουριστα. Με λοκνταουν πηγαινε Παρνηθα για ποδηλατο και Ικαρια για μασαμπουκα και με 35.000 κρουσματα Ζαγοροχωρια. Για να μην πω που ο γιος τους ειναι θετικος και ενω το ηξερε αγκαλιαζε τα παιδακια που του ειπαν τα καλαντα!
ΔιαγραφήΚαλά αυτό με τον γιο δεν είναι σίγουρο,το αντίθετο μαλλον.
ΔιαγραφήΗ Δέλτα εξαφανίζεται. Όποιος προλάβει πρόλαβε. Για λίγες πλέον εμφανίσεις στην πόλη μας. Bonus, η υπαρκτή πιθανότητα να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι, αν οι ΜΕΘ στην επαρχία λειτουργούν με υψηλά στάνταρτς ή όχι !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι για τους πρώτους δέκα διακομιδή στην ΜΕΘ Αγρινίου με 100% επιτυχία στις εκδρομές χωρίς επιστροφή στον άλλο κόσμο.
ΔιαγραφήΕιναι κρίμα για όλους μας να συμβαίνουν όλα αυτά!Παραπληροφόρηση από τα άχρηστα ΜΜΕ,σόου από τους λοιμοξιολάγνους ειδικούς έχουν τρελλάνει τον κόσμο!Δυστηχώς μια πολύ ήπια μετάλλαξη την προβάλλουν για να φοβίσουν τον κόσμο!Σαν λαός είμαστε άξιοι της μοίρας μας που τους βλέπουμε!Ας βγούν σοβαροί επιστήμονες να ενημερώσουν τον κόσμο!Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους!Και ευτυχισμένο το 2022!
ΔιαγραφήΠοιοί είναι οι σοβαροί? Θα λες για τους επιστήμονες τους άλλους τους ανεμβολιαστους? Ε? Που πιστεύετε εσείς?
ΔιαγραφήΚοιμήσου αγόρι μου εσύ 2.30
Διαγραφή