Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Premier Ημαθίας, 11ος πόλεμος: Έ-Έ-Έρχεται!

Η προηγούμενη αγωνιστική της Α' κατηγορίας του τοπικού μας πρωταθλήματος, βρήκε τους πρωτοπόρους να βγάζουν τα διπλά μακριά από τις καυτές τους έδρες, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν λιγάκι στον βαθμολογικό πίνακα. Νίκη Αγκαθιάς και Τριπόταμος δείχνουν ασταμάτητοι έχοντας από 24 βαθμούς, η Αγία Μαρίνα εκπλήσσει αφού μάζεψε μέχρι τώρα 17, η Μελίκη μετά από μια καλή περίοδο συγκομιδής σκοντάφτει και πάλι μένοντας λίγο πίσω στους 15. Μακροχώρι και Κοπανός είναι σε safe mode προς το παρόν, έχοντας 12 και 11 βαθμούς αντίστοιχα.

Στους ουραγούς, παίζεται ρώσικη ρουλέτα! Η Κουλούρα σαν να πάει να ξεκολλήσει αλλά η κόλλα είναι αυτή που σηκώνει αυτοκίνητα στην παλιά διαφήμιση, το Ροδοχώρι έχει ταυτιστεί με τον αριθμό 4 κι ο Άχθος κατάφερε να το πλησιάσει στον έναν πόντο, έχοντας 3.

Γράφει ο Βασίλης Αλαμπορινός

Η 11η αγωνιστική - πόλεμος του Σαββάτου, περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• Three River United - King Philip of Meliki

Το μεγάλο ντάααρμπυ της αγωνιστικής που θα έλεγαν κι οι φίλοι μου από τα Midlands. Ο Τριπόταμος κατά τις τελευταίες αγωνιστικές εντός κι εκτός του Forest, δείχνει ανίκητος! Θεωρούμε πως αν και δεν θα έχει καθόλου εύκολο μεσημεριανό του Σαββάτου απέναντι στον Φίλιππο, θα καταφέρει τελικά να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς... Εκτός και αν οι αλλοπρόσαλλοι φιλοξενούμενοι, τα παίξουν όλα για όλα για την τιμή και τη δόξα του βασιλιά των Αιγών, ματώσουν τη φανέλα και βρεθεί κανένας Super Mario και πάρει το ματς πάνω του χορεύοντας την αντίπαλη άμυνα. Πιστεύω πως το over είναι μονόδρομος.

• Alexander the Great of St. Marina - Kooloora FC

Θεωρητικά μιλώντας πάντα καθώς premier είσαι και ποτέ μη λες ποτέ, η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δείχνει ανώτερη, κερδίζει βαθμούς και το έχει βάλει πείσμα να κυνηγάει τους 3 πρώτους. Αν κερδίσει, ό,τι και να κάνουν οι πρωτοπόροι, θα νιώθουν την ανάσα της Αγίας Μαρίνας από κοντά, καθώς δεν θα αλλάξει η βαθμολογική διαφορά. Αν στραβοπατήσει κάποιος από τους επάνω τότε θα δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερο.... βάσανο για την έξοδο στο champions league. Η Κουλούρα πρέπει να φέρει τα πάνω κάτω για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Αρίνα Μαρίνα, πράγμαπου δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα.

• Village of Roses - Kopanos Wednesday FC

Δύσκολη κατάσταση στο Paradise City. Το ντέρμπυ μεταξύ Upper και Lower Naoussex! Το Ροδοχώρι θέλει να ξεκολλήσει επιτέλους από τους 4 βαθμούς και να δημιουργήσει πανικό στην ουρά της κατάταξης. Αν χάσει η Κουλούρα και κερδίσει το χωριουδάκι της Νάουσας, τότε θα βγουν οι σαμπάνιες, τα χαβιάρια και τα σχετικά. Ο Κοπανός από την άλλη όπως έχουμε ξαναπεί, δείχνει ασταθής, αλλά ικανός για τα πάντα. Η ισοπαλία μέσα μου, είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα, πράγμα το οποίο δεν θα χαλάσει κιόλας τους φιλοξενούμενους, αλλά για τους γηπεδούχους τα ζόρια θα συνεχιστούν.

• Victory of Agkathia - Longvillage FC

Η Νίκη Αγκαθιάς μασάει σίδερα και δεν αστειεύεται. Στο κύπελλο απέκλεισε εύκολα στον επαναληπτικό τη Νάουσα. Θέλει τη νίκη πρώτον για να συνεχίσει ακάθεκτη να φιγουράρει ως σταρ και δεύτερον για τους τίτλους " Νίκη για τη Νίκη " από τις Victory Telegraph και Dairy Mail στο εξώφυλλο, που θα πωλούνται μετά το ματς. Αν δεν κερδίσει, τότε θα πρέπει να επιστρατευτεί η Agkatha Kristie μπας και λύσει το μυστήριο του γηπέδου. Το Μακροχώρι αν κι ασφαλής και που δεν έχει να χάσει και τίποτα, θα τα δώσει όλα για όλα μήπως και καταφέρει τον πόντο. Over και άσσος λέει η λογική.

• Naoussa City FC - Achthos Arouris FC

Η Νάουσα κερδίζει και μένει και στη συνέχεια στο κόλπο της ανόδου. Φέρνει ισοπαλία και αν κερδίσουν οι άλλοι 2 τότε τα βάφει μωβ. Χάνει; Τα βάφει μαύρα! Λίγο πεσμένοι αγωνιστικά οι μπλε πρωτευουσιάνοι της κομητείας του Naoussex. Στο Κύπελλο έχασαν με 3-1 από την Αγκαθιά, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν πέρα από το 10λεπτο της μείωσης του σκορ. Βέβαια, το Σαββατιάτικο ματς απέναντι στον Άχθο, είναι η ευκαιρία τους να παίξουν το ωραίο ποδόσφαιρο που μπορούν, να πάρουν το αποτέλεσμα και να σκοράρει καμιά 3-4 φορές ο Costa de la Della. Ο Άχθος, θα τα δώσει όλα για να μην μείνει Αχθο-φόρος της μπάλας στον αγώνα και με ανεβασμένη την ψυχολογία λόγω της κτήσης του βαθμού στην προηγούμενη αγωνιστική, να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Πρόβλεψη: και πάλι άσσος και over.

Rendez-vous το Σάββατο Boys!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ