Quantcast

http://picasion.com/

Μαγεία ο φωτισμένος ουρανός στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας!

Φοράει τα γιορτινά της σιγά σιγά η πόλη
21 ημέρες έμειναν μέχρι τα Χριστούγεννα και Βέροια έχει αρχίσει ήδη να φοράει τα γιορτινά της... Λαμπάκια και φωτοκουρτίνες στα μπαλκόνια, λαμπιόνια επάνω σε δέντρα που αχνοφαίνονται να αναβοσβήνουν πίσω από τις κουρτίνες... οι Βεροιώτες φέτος άρχισαν να στολίζουν από νωρίς, για να ανεβάσουν τη διάθεσή τους. Τα γιορτινά της φοράει σιγά σιγά και η πόλη, με λαμπάκια στα δέντρα στο πάρκο της Ελιάς, σε πλατείες, πάρκα και σε διάφορα σημεία σε όλη την πόλη. 


Στον κρεμαστό φωτισμό στην οδό Μητροπόλεως, ο δήμος πρόσθεσε και χριστουγεννιάτικες πινελιές δεξιά και αριστερά από τα λαμπιόνια, ενώ Ελιάς και Βενιζέλου στολίστηκαν με σταθερά χριστουγεννιάτικα σώματα. 


Σήμερα όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν ο μπλε φωτισμένος ουρανός που απέκτησε ο πεζόδρομος της αγοράς. 
Ένα εντυπωσιακό μπλε πέπλο απλώθηκε στον ουρανό των οδών Προφήτη Ηλία και Βικέλα και ήδη τράβηξε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν για τη Σαββατιάτικη βραδινή τους έξοδο στο κέντρο. Οι selfie πήραν φωτιά, με τους περισσότερους να απολαμβάνουν το εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τη Βέροια θέαμα.

Δείτε φωτογραφίες:














3 σχόλια:

  1. Φρόντισε η κυρια τσιπουριδενα να φωτίσει το μαγαζι της μπράβο ωραια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πλατεία Ωρολογίου τίποτα!!! Σκοτάδι!!!
    Πλέον μιλάμε για εσκεμμένη υποτίμηση τις πλατεία Ωρολογίου!!Μπραβο κύριε δήμαρχε ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα γίνονται στη Βέροια για μερικούς επιχειρηματίες!!! Ντροπή σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ