Quantcast

http://picasion.com/

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα γίνει στη Βέροια - Δείτε πού και πότε

Είσαι επιχειρηματίας; Νοίκιασε ένα σπιτάκι!

Σε εορταστικούς ρυθμούς αρχίζει να κινείται η Βέροια, καθώς απομένουν μόλις 42 ημέρες για την έλευση των Χριστουγέννων. Αυτές τις γιορτές, η πρωτεύουσα της Ημαθίας, θα έχει την χαρά να υποδεχθεί ένα εκπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί η πόλη μας. Είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον κορυφαίο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μια... υπερπαραγωγή, με παιχνίδια, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, ξωτικά, χιονάνθρωπους, καρουζέλ, αλμυρές - γλυκιές γεύσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το σκηνικό θα στηθεί στον Περιφερειακό (ακριβώς απέναντι από το Super Market Βασιλόπουλος - εκεί που ήταν μέχρι πριν από λίγες ημέρες το Λούνα-Παρκ) και θα στεγάσει δεκάδες εορταστικά σπιτάκια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εν λόγω επενδυτική κίνηση απευθύνεται και στον επιχειρηματικό κόσμο της Βέροιας. Αν είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να νοικιάσεις ένα Χριστουγεννιάτικο σπιτάκι, από το οποίο θα περάσουν χιλιάδες συμπολίτες μας, τότε μπορείς να καλέσεις στο τηλ. 6973046348 και να το κάνεις δικό σου!

Στόχος των διοργανωτών είναι το συγκεκριμένο χωριό να γίνει θεσμός για πολλά χρόνια και για τον λόγο αυτό, θα προσπαθήσουν να το κάνουν όσο πιο εντυπωσιακό γίνεται, αλλά και να εδραιώσουν συμμαχίες με τοπικούς επιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ