Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρένο» οι 3 πρώτοι της EPS League! Κοψοχόλιασε η Μελίκη

Πήρε πόντο το Ποντικάκι της καρδιάς μας!
Η 10η αγωνιστική της Ημαθιώτικης premiership, χαρακτηρίστικε από τα 3 διπλά των πρωτοπόρων, την παρ'ολίγο σπουδαία νίκη της Μαρίνας και την παράλληλη λιποθυμία της Μελίκης που κόντεψε να μην πάρει βαθμό και τους υπόλοιπους να μένουν πάνω κάτω στα ίδια. Αλλά είχε και κάτι το συνταρακτικό! Τον σπουδαίο βαθμό του Άχθου Αρούρη (το Ποντικάκι της καρδιάς μας!) μετά από πολύ καιρό μέσα στο Achthionel Messi stadium, πλησιάζοντας στον έναν βαθμό πλέον το Ροδοχώρι. Ώρες ώρες είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιβάλλεται και ως αποτέλεσμα η ρομαντική πλευρά του ποδοσφαίρου.

Πάμε λοιπόν να σχολιάσουμε τα σημερινά αποτελέσματα στα γήπεδα που στενάζει ο φίλαθλος πληθυσμός από καντίνα, λουκάνικο, μπύρα και essence μακεδονικού κάμπου ή βουνού. Στα γήπεδα όπου το πάθος, ο ενθουσιασμός και το θέαμα κατέστησαν το τοπικό ορωτάθλημα της ΕΠΣ Ημαθίας ένα από τα ποιοτικότερα και θεαματικότερα κι ας μην έχει κότερα κι ελικόπτερα!

Έχει όμως βασιλικούς, μακεδόνες, τρωκτικολάγνους, φουρνάρηδες, κοπανιστές, κρασοπατέρες, ροκάδες, συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων, τσιπουράδες και εφοπλιστές!

Του Βασίλη Αλαμπορινού

• King Philip of Meliki - Alexander the Great of St. Marina 1-1

Ενδοοικογενειακή μάχη με το βασιλιά Φίλιππο να θέλει να δώσει ένα καλό μάθημα στο γιο του, πρίγκηπα Αλέξανδρο, με σκοπό να του δείξει who's the boss? μέσα στην αρένα της Μελίκης, το περίφημο Κολοσσαίο - Μελικκαίο. Όμως.... Ο γιος τιμώρησε τον μπαμπά αρπάζοντας τη βίτσα μέσα από τα χέρια του κι άρχισε να τον κυνηγάει αυτός λυσσαλέα. Μέχρι που η ομάδα της Αγ. Μαρίνας ως το 87', ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1, τιμωρούσε τον αλαζόνα βασιλιά πατέρα, αλλά έλα που ο κουροπαλάτης παστελωτής Μάριος Αργυρόπουλος, ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτυ. Πέναλτυ που έβαλε την καρδιά του Φιλίππου στη θέση της, φέροντάς της ένα αποτέλεσμα που αν και χρειάστηκε απινιδωτής, ο βασιλιάς επέζησε.

• Achthos Arouris FC - Kooloora Wednesday 1-1

Ο Άχθος δεν έχασε! Ο Άχθος πήρε βαθμό κόντρα στα προγνωστικά! Έφτασε το Ροδοχώρι σε απόσταση μιας αναπνοής και σε απόσταση δύο αναπνοών τη φιλοξενούμενη Κουλούρα! Η αντισυμβατική ομάδα της Messi, ήρθε για να ταράζει τα νερά όποτε αυτά πλέουν με ηρεμία και γαλήνη. Δάγκωσε ο Αρούρης! Από την άλλη, οι Κουλουριώτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν λιγάκι από τις θέσεις αγωνίας και δυσκολίας, παίρνοντας κι αυτοί τον πόντο της ισοπαλίας ο οποίος δεν τους εξασφαλίζει τίποτα. Μόλις τελείωσε ο πρώτος γύρος (με τατζικάκι και ντομάτα) κι ο δεύτερος γύρος φαντάζει δυσκολότερος αφού θα έχει μπόλικο κρεμμυδάκι και μπούκοβο για να ανάβουν τα αίματα!

• Kopanos of Lower Naoussa - Naoussa City FC 0-4


Ο γηπεδούχος Κοπανός δεν ανέτρεψε τα δεδομένα του τοπικού ντέρμπυ της Naoussa region, ή αλλιώς της Κομητείας του Νάουσσεξ. Δεν κατάφερε μέσα στην έδρα του να πάρει βαθμό και να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα ασφαλείας, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την κακή φόρμα και βαθμολογική συγκομιδή των τριών ουραγών. Η City έβγαλε ένα διπλό με μεγάλο σκορ, αρνούμενη να αφήσει την Νίκη Αγκαθιάς και τον Τριπόταμο να ξεφύγουν. Βεντούζα, βεντούζα! Παραμένει στην 3η θέση του πίνακα, ήτοι 2η σε βαθμολογική συγκομιδή.

• Village of Roses - Victory of Agkathia 0-3


Οι Guns 'n' Roses της Ημαθίας δεν τα κατάφεραν εντός του Paradise City. Το live δεν έγινε, το πλήθος δεν χτυπήθηκε υπό τους ήχους του My Michelle, οι μπύρες δεν άνοιξαν... Παρέμειναν στους 4 βαθμούς, ο Άχθος πλέον απέχει μόνο έναν πίσω τους και η έναρξη του 2ου γύρου προμηνύεται αγχώδης και περιπετειώδης. Η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς, έριξε και πάλι την 3άρα της, γκολ δε δέχθηκε, πήρε τους 3 βαθμούς και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια της πρώτης περιόδου. Την επόμενη σγωνιστική, υποδέχεται στο Agkatha Kristie stadium το Μακροχώρι, θέλοντας επανεκκίνηση με το δεξί.

• Longvillage FC - ThreeRiver United 0-3


Το Μακροχώρι μέσα στο Longvillage Road συνήθως δεν παραδίδει σώμα και πνεύμα εύκολα, μαζεύοντας κάποιους βαθμούς από δύσκολους αντίπαλους. Όχι όμως κι από τον Τριπόταμο. Δεν κατάφερε να σκοράρει, εφαγε 3άρα και παρέμεινε στους 12 βαθμούς. Είναι σε σχετικά safe θέση, αλλά το πρωτάθλημα έχει μακρύ δρόμο ακόμη. Ο Αστέρας Τριποτάμου στους τελευταίους αγώνες δείχνει σεληνιασμένος και κερδίζει παντού! Δεν αφήνει την Αγκαθιά να ξεφύγει ούτε για νύχι μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ