Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Απομονωμένη η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές

Από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ανακοινώθηκαν τα εξής: «Με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ μόνο, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο. Σύσσωμη η αντιπολίτευση εναντιώθηκε στα σχέδια της ΝΔ, να διαλύσει τις λαϊκές αγορές, σε μια περίοδο αυξήσεων και ακρίβειας. Επί 6 μήνες οι κυβερνητικοί βουλευτές, δεσμεύονταν ότι θα γίνουν δεκτές οι προτάσεις των φορέων, όμως όλοι τους, στο τέλος ψήφισαν το νομοσχέδιο με ονομαστική ψηφοφορία.

Ονομαστικά, ρωτάμε και εμείς τους βουλευτές του νομού, ποιος κορόιδευε ποιόν. Αυτοί τους αγρότες ή η κυβέρνηση τους ίδιους της τους βουλευτές; Τους καλούμε να εξηγήσουν στους αγρότες, γιατί ψήφισαν – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές.

Γιατί δεν εναντιώθηκαν, στις ορέξεις του υπουργού ανάπτυξης κου Γεωργιάδη; Μήπως ήταν γνώστες των μεθοδεύσεων και απλά περίμεναν ότι θα περάσει, χωρίς να εκτεθούν; Καλούμε τον αγροτικό κόσμο σε συνεχή αγώνα για να ακυρωθεί το νομοσχέδιο στην πράξη. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει δεσμευτεί ότι θα το καταργήσει στην επόμενη κυβερνητική του θητεία».

15 σχόλια:

  1. Όταν αυτός που του μιλάνε δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν αυτός που του μιλάει δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τίποτα, αυτό είναι μεταφυσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί ψεύτες αυτοί οι μη αριστεροί ε; Οταν θα τον καταργήσετε θα ειναι με εναν νόμο και ενα άρθρο; Νταούλια και τα παρελκόμενα θα έχει; Ειναι απλά τα πράγματα. Κυβέρνηση πρίν ήσασταν εσεις. Κάνατε ότι κάνατε και ο πολίτης επέλεξε κάτι άλλο. Φαντάζομαι δεν εχετε την απαίτηση να ψηφίζουν αυτοί, αυτά που θέλετε εσεις. Τώρα "παιζουν" αυτοί και θα τους δούμε στο ταμείο. Εσάς σας είδαμε εντελώς πρόσφατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη κακως γινεται κριτικη για τον νομο εκτρωμα; Το ξερουμε οτι η αποψη σου ειναι οτι η Αριστερα σε 4 χρονια διελυσε την ακμαζουσα Ελλαδα , αλλα κοψε κατι...

      Διαγραφή
    2. Ναι φιλε 7:32 μμ, με ένα νόμο και ένα άρθρο και πολλά νταούλια η αριστερά( ας την πούμε έτσι) διέλυσε την Ελλάδα σε 4,5 χρόνια αφήνοντας πίσω όχι καμμένη γη όπως κάνανε οι σωτήρες της πατρίδος αλλά τα ποταπά και ξεφτελισμενα από τον ιδρώτα του λαού 35 δις,και άκουσον άκουσον θέλανε να πάρουν λεφτά από τα ΜΜΕ οι ξεφτυλησμενοι,αντί να δώσουν όπως κάνανε οι σωτήρες της πατρίδος,φυσικά για να υπάρχει πολυφωνία. Με ένα νόμο ( χωρίς άρθρο και νταούλια) ενίσχυσαν τους μικρομεσαίους και τη μεσαία τάξη, μείωσαν το επιτελικό κράτος αυξάνοντας κατά 10 τους υπουργούς( και όμως γίνεται), μείωσαν το χρέος( στοιχεία της Ευρωστατ αύξηση 35 μονάδες) κι όμως το μείωσαν τι θέλεις τώρα. Προνόησαν για την ενέργεια,καίγοντας κάθε βουνοκορφή ( κακιουλες να είναι μακάρι αλλά ήδη στήνονται στη Β. Εύβοια ανεμογεννήτριες), αποροφησαν το 30% από το 300% αύξηση του ρεύματος εδώ με ένα άρθρο,δωσαν σε επιδοτήσεις των αγρότων και στο πετρέλαιο θέρμανσης το ένα δέκατο του φόρου κατανάλωσης,και όλα αυτά και άλλα πολλά με ένα νόμο και ένα άρθρο αλλά δεν το λένε αυτοί το λένε οι ακροδεξιοί.

      Διαγραφή
  3. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Βέροια.
    Πάντως έχει μαζέψει όλους τους αποτυχημένους τυχοδιώκτες και καρεκλοκένταυρους της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοιταξου στο καθρεφτη και φτυστον μην τον ματιαξεις.

      Διαγραφή
  4. Μόνο για τις λαϊκές είσαστε. Όχι για πωλητές. Για να κάνετε τα μαρούλια και τα βλήτα. Τα 2α δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε και μεγάλο κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποτυχημένος ο Μητσοτάκης, για να μην κερδίζει ο Σύριζα από την αποτυχία του Μητσοτάκη, φανταστείτε πόσο αποτυχημένους θεωρεί ο λαός εσάς του Σύριζα. Αυτή είναι η μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έχεις είναι ανίατη Σκάι-κη Pulse- παθια, η οποία σε συνδυασμό με την ALCO Θεμα- τωση καταστέλλουν την μνήμη,το θυμικο και την σωστή κρίση δημιουργώντας άβουλα άτομα επιρρεπή στην φιλελευθερο-ιωση . Μην το ψάξεις ΑΝΊΑΤΟ.

      Διαγραφή
  6. Όσο υπάρχουν πωλητές λαϊκων αγορών,εργάτες, αγρότες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι που θα συνεχισουν να φωνάζουν και να ψηφίζουν αυτό το κόμμα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της ελίτ και των πλουσίων ΜΟΝΟ, αυτά θα γινονται.Τωρα που τα αντιλαϊκά νομοσχέδια αρχίζουν να πέφτουν βροχή σε όλους τους κλάδους μη σκουζετε μπατριωτες.Ειναι αργά για δάκρυα.Η ανοησία σας να επαναφέρετε στην εξουσία το κόμμα που χρεοκόπησε τον τόπο και μας έβαλε στα μνημονια παρέα με το εταιρο ΠΑΣΟΚ και δεν το στείλατε ποτέ στον αγύριστο με τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, ειναι ένα έγκλημα.Και η ζημιά στον τόπο ανεπανόρθωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 5 Νοεμβρίου 2021 - 3:59 μ.μ.
    Ειμαι υπεύθυνος για οτι λέω και γράφω και οχι οτι μπορει το μυαλό σου να καταλάβει. Την άποψή μου για οτιδήποτε αριστερό, την καταθέτω συχνά. Επίσης για όσους Διοίκησαν μεχρι τωρα την χώρα. Αν αυτο σε ενοχλεί, αδιαφορώ. Η κριτική ειναι απολύτως αναγκαία στο οτιδήποτε. Δηλαδή και στην ξενόδουλη αριστερή εγκληματικότητα, η οποία δεν σου επιτρέπει ούτε να αναπνεύσεις ενίοτε. Με εξοργίζει ο οπαδός του Αουσβιτς και του γκούλαγκ, που έκαναν ακριβώς τα ίδια αποτρόπαια εγκλήματα. Ανθρωποι διαταραγμένοι ψυχικά τα οργάνωσαν και τα δύο στο όνομα μιας κάποιας ιδέας. Κι ενω η ιστορία μίλησε, κάποιοι σήμερα, συνεχίζουν να υπερασπίζονται αυτην την ακραία διαστροφή. Και μάλιστα καταστατικά, υπόσχονται θα κάνουν ακριβώς τα ίδια και αυτό επιδιώκουν. Μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα και κάποιοι τρώνε το παραμύθι. Οταν όμως αρπάξουν εξουσία, δικαίωμα εχει μόνον το κόμμα. Ποιο κόμμα δηλαδή; Μια μικρή συμμορία υπανθρώπων , με τους κατα τόπους μισθοφόρους. Ωστόσο επειδή στον ίδιο τόπο ζούμε κι επειδή δεν ειναι λογικό να κάνουμε ίδια λάθη, πρόσεξε την υγεία σου στις μέρες που ζούμε. Δεν περισσεύει κανείς μας, εστω κι αν κάνει κάποιο λάθος. Ανθρώπινο είναι. Φτάνει ο θρήνος μια ολόκληρης,γενιάς. Και ο θρήνος, δεν εχει χρώμα. Οπως δεν εχει χρώμα η λογική, η ανθρωπιά, η καλοσύνη, η εργατικότητα, ο αλτρουισμός, η συμπόνια και τόσα άλλα ευγενή και ανθρώπινα.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιδια κασετα δια πασα νοσον και πασα μαλακιαν...

      Διαγραφή
    2. Μην ασχολείσαι. Σε χαλάει. Για την νόσον, βγήκε εμβόλιο. Για το δεύτερο, θα ταλαιπωρηθείς πολύ. Προς το παρόν, ούτε χάπι. Για κασέτες εδω και δεκαετίες, μόνο οι αριστερόστροφοι. Δεν έμαθαν ακόμη οτι είμαστε στην ψηφιακή εποχή. Αστο. Δεν τόχεις.

      Διαγραφή
    3. Οτι πεις. Στον κολλημενο δεν επιμενουμε.

      Διαγραφή
  8. Βρε κατσαπλιάδες της πολιτικής τι να μας πείτε και εσείς ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ