Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με πορτοκαλί χρώμα θα φωταγωγηθεί συμβολικά το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με μια συμβολική κίνηση ενώνουν τις φωνές όλων των δημοτών με τις φωνές όλου του κόσμου που λένε “Όχι στη βία”. Στο πλαίσιο αυτό, το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου 2021 η πρόσοψη του Συνεδριακού και Εκθεσιακού Κέντρου Αλεξάνδρειας θα φωταγωγηθεί με πορτοκαλί χρώμα, ως υπενθύμιση του διαρκούς αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών. Στόχος της συμβολικής αυτής κίνησης είναι ευαισθητοποίηση όλων, η στήριξη των θυμάτων αλλά και η παρότρυνση για συμμετοχή στον διαρκή αγώνα για την καταπολέμηση και εξάλειψη της έμφυλης και της ενδοοικογενειακής βίας.

1 σχόλιο:

  1. Να φωταγωγηθουν τα δημαρχεια του νομου ημαθιας μια νυχτα, με γκρι χρωμα για την παγκοσμια πεινα.

    Πεθαινουν εκατονταδες χιλιαδες παιδια στις τριτες χωρες επειδη δεν εχουν ψωμι να φανε και ειναι πραξη ευθυνης και ανθρωπισμου να φωτιστει κτηριο δημοσιο για τοσο καλο σκοπο.
    Οποιος δε καταλαβαινει τη σπουδαιοτητα ειναι βλακας.
    Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ