Quantcast

http://picasion.com/

Συγκέντρωση φίλων του Νίκου Ανδρουλάκη στην «Ελιά»

Συγκέντρωση πολιτικών φίλων και υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στη Βέροια την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητάς του στις εκλογές για πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα Sala του πολυχώρου “Ελιά” – και συντονιστές θα είναι ο Π. Κουκουλόπουλος και ο Μ. Τζελέπης.

2 σχόλια:

  1. Στην διάρκεια της συγκέντρωσης, να υπενθυμίσετε στους εαυτούς σας ότι ο Ανδρουλάκης, ακόμη κι αν εκλεγεί δεν αφήνει την έδρα του στο ευρωκοινοβούλιο και θα ορίσει έναν δικό του εκπρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και πολυ καλα κανει Ενώ ας πουμε τωρα εκπροσωπειται το Πασοκ απο τον επικεφαλη του που δεν υπάρχει καν... Ας τον αφηνε η συγγωρεμενη να βαλει υποψηφιοτητα για το ελληνικο κοινοβουλιο και θα ήταν ηδη απο καιρο αλλιως... Δεν ειναι επιχειρημα αυτο... Το γραφειο του θα ειναι στην βουλη θα ειναι σε ολες τις κοινοβουλευτικες διαδικασιες παραλληλα και στην Ευρωπη. Τι ποιο σημαντικο και ουσιαστικο μεχρι ο Κουλης να κανει εκλογες οι οποιες ειναι πολυ κοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ