Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Μπαρτζώκα με απόστρατους αξιωματικούς στρατού και σωμάτων ασφαλείας

Δεσμεύτηκε για προώθηση των αιτημάτων τους
Τους Απόστρατους Αξιωματικούς του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας επισκέφθηκε διαδοχικά ο Τάσος Μπαρτζώκας, συνομιλώντας με μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων τους. Στο Βουλευτή απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, κ. Κων/νο. Κωνσταντάρα. Ο Τάσος Μπαρτζώκας, με την ευκαιρία της συνάντησης με τους Απόστρατους Αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και το νέο Πρόεδρο τους, κ. Ευάγγελο Τσιλώνη.

Κατά την εποικοδομητική συνάντησή τους, ο Τάσος Μπαρτζώκας τους συνεχάρη για την πολύ ενεργό τους δράση, η οποία εστιάζει τόσο σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, όσο και στη συνεχή προώθηση των αιτημάτων των Αποστράτων. Εξέφρασε δε την αμέριστη εκτίμησή του για τη διαχρονική προσφορά τους, στη συλλογική ασφάλεια της χώρας, σε εσωτερικό και εξωτερικό επίπεδο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ζητήματα επικαιρότητας, ιδιαίτερα σε ζητήματα υγειονομικής κρίσης, αλλά και σχετικά με τα τεκταινόμενα στο πεδίο της τουρκικής προκλητικότητας και, γενικότερα, τα της σθεναρής αμυντικής πολιτικής, που εφαρμόζει η Ελλάδα. Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αστείρευτη διάθεσή τους για συνεχή προσφορά στην πατρίδα και τους ευχαρίστησε για τη διάθεσή τους να μοιραστούν μαζί του, τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία τους.

Ο Βουλευτής άκουσε προσεκτικά τα θεσμικά θέματα που τους απασχολούν και έγινε ένας ουσιαστικός διάλογος, επί των προτεινόμενων λύσεων. Ο Τάσος Μπαρτζώκας δεσμεύθηκε ότι θα θέσει άμεσα τα ζητήματα στους αρμόδιους Υπουργούς, προωθώντας δυναμικά τις θέσεις τους. Είναι το ελάχιστο που ο μπορεί να πράξει ως ανταπόδοση της πατριωτικής τους υπηρέτησης του εθνικού συμφέροντος.

2 σχόλια:

  1. Ήθελα να ήξερα αυτοί οι σύλλογοι αποστράτων τι προσφέρουν στην τοπική κοινωνία, και ας υποθέσουμε ως ''σχετικοί'' με θέματα ιστορίας κτλ δεν ήταν ποτέ άξιοι να διοργανώσουν μία έκθεση, μία εκδήλωση, η κάποια συλλογή με ιστορικά αντικείμενα να την δει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωλίτσες ακροδεξιών είναι φίλε και δεκανίκια της νουδου για εύκολα ψηφαλάκια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ