Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Outfit formula - Η «στολή» που οι γυναίκες της μόδας φορούν φέτος τον χειμώνα

Κάθε σεζόν, οι γυναίκες της μόδας καταλήγουν σε μία σταθερή ouftit formula ή αλλιώς μια «στολή» την οποία παραλλάσσουν καθημερινά. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα συνηθισμένη πρακτική ανάμεσα στους fashion insiders και έναν τρόπο ντυσίματος που προτιμούν συχνά και οι σχεδιαστές -το total black είναι χωρίς αμφιβολία η πιο διάσημη «στολή» τους. Μια all time classic επιλογή που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη είναι ο συνδυασμός τριών κομματιών: τζιν + μάλλινο πουλόβερ + σακάκι.

Τα επί μέρους κομμάτια μπορεί να αλλάζουν -ένα πουλόβερ με ψηλό λαιμό δείχνει πολύ διαφορετικό από ένα λεπτό ντελικάτο πλεκτό και ένα sleek μαύρο τζιν φοριέται με άλλο τρόπο από ένα ανοιχτόχρωμο με σκισίματα.

Έτσι, μπορείτε να φοράτε κάτι διαφορετικό κάθε μέρα, ακολουθώντας παράλληλα τον ίδιο σκελετό -το αποτέλεσμα θα είναι να δείχνετε πάντα στιλάτη, χωρίς καν να προσπαθήσετε.

Τα παπούτσια αλλά και το παλτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική εικόνα -ένα μαύρο, επιβλητικό παλτό και ένα ζευγάρι μπότες

Παρακάτω, δείτε μερικές από τις διαφορετικές εκδοχές της στιλάτης outfit formula και πάρτε ιδέες για τα χειμωνιάτικα looks σας:


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ