Quantcast

http://picasion.com/

Ο ΓΑΠ στη Βέροια: Τότε και... τώρα!

Κοντράστ δύο εικόνων
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς. Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνονται ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που παρευρέθηκαν στην χθεσινή πολιτική εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου στην Ελιά. Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε για την διεκδήκηση της Προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής μπροστά σε... 70 άτομα!!! Ποιος να το περίμενε πριν από λίγα χρόνια, πως θα ερχόταν ο γιός του Ανδρέα Παπανδρέου στην Ημαθία και θα γινόταν δεκτός από μια τόσο μικρή μερίδα πολιτών.

Οι δύο φωτογραφίες αποτελούν τον αδιάψευστο μάρτυρα των παραπάνω επιχειρημάτων:



Στην μια φωτογραφία ο Γιώργος Παπανδρέου, ως υποψήφιος Πρωθυπουργός επισκέπτεται τη Βέροια στις 15 Μαρτίου του 2009, και απευθύνει ομιλία στο ειδικά διαμορφωμένο «Φιλίππειο» Γυμναστήριο στο Ρολόι. Το «παρών» δίνουν όλα τα μεγαλοστελέχη της εποχής και εκατοντάδες Βεροιώτες που πίστεψαν στο όραμα του ΓΑΠ.

Δυστυχώς όμως για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, το μέλλον επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις. Προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αυστηρή λιτότητα και ένα κόμμα που από το 44%, έφτασε οριακά να μπαίνει στη Βουλή. Ένας Παπανδρέου που το 2014 φεύγει από το ΠΑΣΟΚ (με αρχηγό τον Βαγγέλη Βενιζέλο) και ιδρύει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.), το οποίο δεν κατάφερε να πάρει ούτε 3% στις ευρωεκλογές και μοιραία να οδηγείται στην διάλυση.




Στην άλλη φωτογραφία, βλέπετε τον πρώην πρωθυπουργό να μιλάει σε υποστηρικτές του στην Ελιά, ως υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. Δίχως πάθος, δίχως σημαίες, δίχως μουσικά ακούσματα «επαναστατικών» τραγουδιών και κυρίως χωρίς... κόσμο! Εκδηλώσεις που αποτελούσαν το σήμα κατατεθέν του αλησμόνητου ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες. Μόλις 70 άτομα πήγαν να ακούσουν τον αρχηγό που κάποτε... κυβέρνησε την Ελλάδα.

Άραγε πως να αισθάνεται, ο ίδιος ο ΓΑΠ, βλέποντας το κοντράστ των δύο εικόνων;

Φωτο

22 σχόλια:

  1. Εντεταλμένος κ ‘σύ?Σε πονάει ο Παπανδρέου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση προς όλους.
    Τι θα κάνει ο Γιωργάκης αν δεν βγει Πρόεδρος ;
    Θα παραμείνει ή θα φύγει ξανά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πολλοι ηταν προχθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά πρώην Πρωθυπουργός διεκδικεί ξανά την πρωθυπουργία,οπότε ας τα "λουστεί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΆΤΣΑΜΕ ....ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΚΑΦΕ.....ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανομια πραγματα. συγκρινετε αν θελετε ποσο κοσμο ειχε ο σημερινος πρωθυπουργος στον ιδιο ακριβως χωρο οταν εβαζε για προεδρος της νδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πως το ξερεις ησουνα και στην συγκεντρωση του μητσοτακη;

      Διαγραφή
    2. Ρε λιολιοπουλε ήμαρτον... Αφου εν έτη 2021 υπερασπίζεσαι αυτον τι ν πει κανείς... Σου τον έθιξαν??? Εσυ τι βλέπεις δηλαδή..?? 20 άτομα ηλικίας από 70 και πανω... Ρε συ αλήθεια τώρα??

      Διαγραφή
    3. Γυρισες στο κιναλ τώρα?? Που θα γίνει πασοκ??? Σταθερο σε βλεπω στις ιδεολογίες σου ως γνωστόν βέβαια όλοι το ξέρουν αυτό.. Όπου φυσάει ο άνεμος... Χαχχα.. Σημαιάκι είχες?? Το κουνουσες??

      Διαγραφή
    4. ναι ημουν. Εφυγα απο τη νδ λιγο προν γινει κυβερνηση. ΕΙμαι οπως φυσαει ο ανεμος, Αλλα κοντρα!

      Διαγραφή
    5. Τι είπες τώρα ρε μάστορα.... Ανατρίχιασα... Έχεις καταλάβει φαντάζομαι οτι σε κοροιδευει όλος ο κόσμος.... Αν δεν το κατάλαβες στο λέω εγώ να το ξέρεις... Χαχαχ..τελοσπαντων τι να συζητάω με κολλημένα μυαλά..

      Διαγραφή
    6. Νικόλα κοίτα. Αν πας μια φορά και ξαναγυρίσεις, εντάξει. Αν ξαναπάς ξαναγυρίσεις και ξαναπάς, να το κοιτάξεις. Πας για ταλάντωση.

      Διαγραφή
  7. Πούνε τα χρόνια ωραία χρονιαααααααα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η καλοί παίκτες χάνουν το στοίχημα διότι νομίζουν πως είναι αχαστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάω να φτιάξω την αλυσίδα από το ποδήλατο εν κινήσει. Είμαι έξυπνος και θα ψηφίσω Τζέφρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ τέλος,όλη η δουλειά είναι για τον Κούλη ο συνέταιρος Ανδρέας,για να τελειώσουν ότι άρχισαν με το Βαγγέλη λόγω απλής αναλογικής. Και για τον Αλέξη ο ΓΑΠ επίσης λόγω απλής,οι άλλοι κίνημα αλλαγής έως 8%,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και στην Αριδαία...το ίδιο χάλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η επιτομή της παρακμής...
    Το συγκεκριμένο πρόσωπο κι όσοι τάσσονται μαζί του στο επικείμενο εσωκομματικό μεν πολιτικό δε γεγονός είναι προσωποποιημενη η ξεφτίλα του πολιτικού ανδρος και της πολιτικής στην χώρα μας... Δείτε συντοπιτες τα πρόσωπα που τον πλαισιώνουν και κρίνετε...
    Όλα τα βολεμένα λαμογια τεμπελχαναδες και καλά συνδικαλιστές τυχαρπαστοι φαιδροι τύποι χωρις ίχνος ντροπης και με μηδενική προσφορά σε όλα τα επίπεδα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διατηρήσουν τα πληρωμένα προνόμια τους και να συνεχίζουν να
    αρπάζουν... Ε και κάποιοι λίγοι εναπομειναντες ρομαντικοι που δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει πως εδώ και δεκαετίες στην πλάτη τους γλεντοκοπανε οι γνωστοί κοπριτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι με τα κινητά στο χέρι. Πολύ ενδιαφέρον πρέπει να είχε η ομιλία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στερείται αντικειμενικότητας το άρθρο. Διότι δεν παρουσιάζει γεγονότα αλλά διατυπώνει κρίσεις εναντίον ενός πρώην Πρωθυπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ