Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτο περιστατικό στη Νάουσα: Δάγκωσε καταστηματάρχη που του ζήτησε πιστοποιητικό!

Έβριζε και έφτυνε υπαλλήλους
Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νάουσα, όπως αφηγείται στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha» το θύμα της επίθεσης από εξαγριωμένο 77χρονο. Ο ιδιοκτήτης καφετέριας Αλέξανδρος Παπακωσταντίνου, με εμφανή στο πρόσωπό του τα σημάδια περιγράφει το περιστατικό που προκάλεσε τον τραυματισμό του από τον 77χρονο ο οποίος τον χτύπησε και τον
 δάγκωσε στο μάγουλο όταν του ζητήθηκε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να βγει από το κατάστημα. Ο δράστης επέμενε να καθήσει στο εσωτερικό του καταστήματος παρότι δεν είχε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες νωρίτερα επιτέθηκε κι έφτυσε υπάλληλο αλλού καταστήματος επειδή δεν τον άφηνε να μπει χωρίς μάσκα. 

Για τα περιστατικά ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και ο ηλικιωμένος συνελήφθη.  Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.

Δείτε το video:

10 σχόλια:

  1. Άξιος....όλοι αυτό έπρεπε να κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι πολύ καμμένο εγκεφαλικά!!! Ας σέ δεί ένας ψυχίατρος (άνθρωπε);;;

      Διαγραφή
  2. Τελικά οι παππούδες τά έχουν παίξει. Στην λαϊκή τής Βέροιας νά δείτε πόσοι παππούδες δεν φοράνε μάσκα και ούτε προσέχουν. Είναι αδιάφοροι και για τον εαυτό τους αλλά και για τους άλλους. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καψε το πιστοποιητικό σου εφόσον το έκανες για την υγεία σου δεν χρειάζεται να σε σκαναρουν σαν σαλαμι αερος 😉ο κουλης σας γλενταει 😉σήκω πάνω κάτσε κάτω σας έχει 😉

      Διαγραφή
  4. Αντι να ξεσηκωθουν οι εμβολιασμενοι γινεται το αντιθετο. Αν δεν φοβοταν ο κοσμος θα τους περνανε με τις πετρες ολους αυτους τους αμορφωτους. Ολα ειναι θεμα παιδειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γέρικο γαϊδούρι ,λέει ο λαός δεν αλλάζει περπατησιά,από τα νιάτα του ο σημερινός γεράκος ήταν "ατίθασος"αλλά τα χρόνια πέρασαν και η μέρα που θα κλαίει σε κάποια ΜΕΘ και θα αναπολεί τους γονείς του,αν συνεχίσει έτσι δεν είναι μακριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος διαφωνεί με την απαγόρευση στάθμευσης εδω κι εκει, να δαγκώνει τον Αστυνόμο. Όποιος διαφωνεί με την ακριβή ΔΕΗ, να δαγκώνει. Οποιος διαφωνεί με τον τρόπο εισαγωγής στα πανεπιστήμια, να δαγκώνει. Αν διαφωνεί με τον διαφωνούντα, να τον δαγκώνει. Αν διαφωνεί με τον στολισμό της πόλης, να δαγκώνει. Να μαζευτούν οι διαφωνούντες , να χωριστούν κατα ομάδες και να περιδιαβαίνουν τους δρόμους της Βέροιας και να δαγκώνουν . Εδω στην παρέα των σχολίων, να αρχίσουμε τα δαγκώματα. Καιρός ειναι να μπει μια τάξη. Εκτός απο το "να αγιάσει το χέρι του", θα έχουμε και το "να αγιάσει η μασέλα του".
    Το να κολλάνε χαρτάκια στην πλάτη όπως όταν είμασταν παιδιά που θα γράφουν "προσοχή δαγκώνει", το ακούω ως υπερβολή.
    Και αφου πήρε και πανελλήνια διάσταση το θέμα, γιατί να μην γίνει θεσμός; Φεστιβάλ δαγκώματος Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καταλάβαμε πλέον πως οι αντιεμβολιαστές εκτός από τα χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που έχουν, θα πρέπει να κάνουν και το εμβόλιο κατά της λύσσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως δεν κλώτσησε. Μόνο δάγκωσε.
    Και απο μάγουλα, εκεί βρήκε να δαγκώσει; Αλλα μάγουλα, δεν εχει ακουστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ