Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο τη νίκη στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου ο Γιώργος Χατζόγλου - Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο

«Η υπερέκθεση στον ήλιο προκαλεί εγκαύματα, η δικηγορία ανήκει στους Δικηγόρους»
Τους υποψηφίους συμβούλους που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας, που θα πραγματοποιηθούν στι 28 Νοεμβρίου 2021, παρουσίασε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου μέσω συνέντευξης τύπου ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Χατζόγλου. Στην εισήγησή του ο κ. Χατζόγλου, αναφέρθηκε αρχικά στους δύο σκοπούς που επιτελεί η συνέντευξη τύπου. Όπως είπε, «Ο πρώτος είναι ο προφανής, να παρουσιάσει δηλαδή τους συναδέλφους που τον τίμησαν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων του Συλλόγου και του κλάδου. 


Ο δεύτερος λόγος είναι ο τρόπος που επέλεξα να γίνει αυτή η παρουσίαση, δια μέσου των γνήσιων αγγέλων της πληροφόρησης, δηλαδή δια μέσου του έγκυρου έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και όχι για των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Με αυτό τον τρόπο ήθελα να τιμήσω του συναδέλφους μου δικηγόρους, τους επαγγελματίες του κλάδου δημοσιογράφους και παράλληλα να στείλω ένα μήνυμα σε όλους αυτούς που καταχρώνται τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντάς τους ότι η υπερέκθεση στον ήλιο προκαλεί εγκαύματα, η δικηγορία ανήκει στους Δικηγόρους, η πληροφόρηση στους δημοσιογράφους και η διαφήμιση στα διαφημιστικά γραφεία».



Στη συνέχεια παρουσίασε τους τους 10 υποψηφίους του, μια ομάδα συναδέλφων και φίλων όπως τους χαρακτήρισε, που αποφάσισαν να συμπορευθούν μαζί του στο ταξίδι των εκλογών και της αντιμετώπισης των προβλημάτων του κλάδου.

Οι υποψήφιοι, με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:

1. Σοφία Ζεϊμπέκη
2. Στέφανος Καλιάνης
3. Κωνσταντίνος Καπανίδης
4. Νικόλαος Λιάπης
5. Μαρία (Μιρέλα) Ορτανζόγλου
6. Νικόλαος Παπαγιάννης
7. Θωμάς Παπαδόπουλος
8. Νικόλαος Τριανταφυλλίδης
9. Λάζαρος Παυλ. Τσαβδαρίδης
10. Μαρία Φωκά



Αναφερόμενος στην ομάδα του, είπε ότι αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, για την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων το κλάδου. «Η ομάδα μας δεν ζητά μόνο την ψήφο αλλά και την ενεργό συμπαράσταση και ενεργή συμμετοχή όλων στα δρώμενα του Συλλόγου και μετά τις εκλογές. Πιστεύουμε ότι κανένας δεν περισσεύει και πως όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε για την επίλυση των προβλημάτων μας και την επίτευξη του σκοπού μας, που είναι η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου και η βελτίωση της επαγγελματικής μας καθημερινότητας».



Κλείνοτας, θέλησε να κάνει σαφές πως η ομάδα του δεν έχει εκλογικό όνομα και ταμπέλα, λέγοντας πως «Τα πιστεύω μας δεν έχουν όνομα, δεν είμαστε πολιτική οργάνωση, ούτε παράταξη, ούτε κόμμα. Δεν έχουμε προσωνύμιο, δεν έχουμε ιαχή. Κάποιοι άλλοι, ίσως λόγω και των πολιτικών τους καταβολών, μάλλον μπερδεύτηκαν. Εμείς έχουμε τα ονόματά μας, με αυτά κατεβαίνουμε στον στίβο των εκλογών, με αυτά ζητούμε από τους συναδέλφους μας να μας τιμήσουν με την επιλογή τους, αυτά βάλαμε στη μαρκίζα προς αξιολόγηση».



















5 σχόλια:

  1. Όλοι νεοδημοκράτες είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντού συμφέροντα υπάρχουν,ακόμα και στον ΔΣΒ.

      Διαγραφή
  2. Συμπαθής ο Χατζόγλου,αλλά για αυτή τη θέση απαιτούνται εμπειρία και γνώσεις πάνω στη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ