Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

109 νέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Ημαθία

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.154. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 το τελευταίο 24ωρο είναι 70, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 16.686 θάνατοι. Τέλος, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 530, σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί και καταγραφεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της 13ης Νοεμβρίου 2021. Στην Ημαθία σήμερα καταγράφηκαν 109 νέα κρούσματα, με τον αριθμό των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στον νομό μας από την αρχή της πανδημίας να ανέρχεται στα 12.143.

3 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που τα ποσοστά θνησιμότητας δεν είναι 10-20% π.χ. Τότε θα βλέπαμε πόσο αμετακίνητοι στις απόψεις τους είναι οι ΨΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σήκωσε μανικάκι για τη 3 δόση και περίμενε στωικά και την 4η, και μη χάνεις λεπτο ενημέρωσης απο τους πατερούληδες-τηλεειδικούς

      Διαγραφή
  2. Έρχεται η μετάλλαξη Μ αυτό που το πάμε θα αυξηθούν και οι δώσεις και έχει ακόμα γράμματα όπως και κύματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ