Quantcast

http://picasion.com/

Ημαθία: Βρέθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενη βρεφικού σταθμού

Αναστολή λειτουργίας για 10 ημέρες

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενη γυναίκα διαγνώσθηκε σε Βρεφικό Σταθμό της Ημαθίας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παρθούν έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να ανασταλλεί η λειτουργία του Βρεφικού Σταθμού Παλαιού Σκυλιτσίου, για 10 ημέρες, από σήμερα Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 έως και την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021. 

4 σχόλια:

  1. Η ανεγκεφαλη που βάζει τα μωρά σε κίνδυνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη σχολιάζεις χωρίς να ξέρεις.
    Μπορεί κάποιο παιδί να την κόλλησε.
    Και σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ υπεύθυνο άτομο.
    Δουλεύει εκεί πάνω από 20 χρόνια.
    Έχει μεγαλώσει όλα τα μικρα της περιοχής.
    Λίγο προσοχή στους χαρακτηρισμό σας παρακαλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και που ξέρεις εσύ μαρη άμα το ήξερε;;;; Είναι δυνατόν να το ηξερε και να πήγε μέσα στα παιδιά;;;; Αντε από εδώ ολοι σας μην χάσετε ευκαιρία να βγάλετε την χολή σας!!!!!Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά λογικά το κόλλησε από κάπου που ούτε η ιδια κατάλαβε οπως οι περισσότεροι.... Και έχει δίκιο η κοπέλα, μπορεί να το κόλλησε από κάποιο παιδάκι... Κανείς δεν το ξερει....αντε συμμαζευτειτε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ